Moja košarica
Nema proizvoda

Akcija Diners ponedjeljkom

Svakog ponedjeljka iskoristite dodatnih 10% popusta na cijeli iznos kupnje


Kod plaćanja karticama Diners Club-a svakog ponedjeljka možete ostvariti dodatni popust od 10% na cijeli iznos kupnje. Za kupovinu preko web shopa ovu pogodnost možete iskoristiti upisivanjem promo kôda "DINERS10" u košarici. Nakon unosa ovog kôda iznos će Vam se umanjiti za dodatnih 10%. Kupovina mora biti obavljena sa Diners Club karticom, plaćanjem jednokratno ili do 12 rata. Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za korištenje ove pogodnosti možete nas kontaktirati na shop@meblo.hr ili 098/301-636.

Za korištenje ove pogodnosti u našim prodajnim salonima, kod plaćanja, našim prodajnim savjetnicima napomenite da biste iskoristili dodatni popust plaćanjem s Diners Club karticom. U prodajnim salonima možete iskoristiti još jednu pogodnost s Diners Club karticama, a to je plaćanje do 24 rate bez kamata. Kod korištenja pogodnosti plaćanja na 24 rate bez kamata dodatni popust od 10% ne može se obračunavati.


Napomena: Akcija se ne odnosi na artikle iz linija Calligaris, Connubia A i B by Calligaris, Alples kuhinja Smart i bijele tehnike, na proizvode sa rasprodaje, te se ne zbraja sa akcijama u robi (1+1 gratis, poklon bonovi, gratis proizvodi, akcije drugih kartičarskih kuća).