Moja košarica
Nema proizvoda

Akcija garnitura

Meblo Trade – garniture za sjedenje uz popuste do 25%

 

Od 01. do 31.03. u svim Meblo Trade salonima i web shopu pronađite garniture za sjedenje uz popuste do čak 25%

Garniture za sjedenje Meblo Trade odlikuje moderan dizajn, vrhunska kvaliteta, funkcionalnost, fleksibilnost te bogat izbor boja i tkanina. 

Garniture za sjedenje Feydom dobitnice su brojnih priznanja i nagrada za dizajn. Iz ponude izdvajamo multifunkcionalne garniture Choice BonBon2  modernog izgleda. Jednostavnim prerasporedom elemenata za sjedenje svoju ćete garnituru pretvoriti u ležaj, a kvaliteta sjedenja i spavanja ostat će iste. Zatrebate li spremište, pronaći ćete ga ispod svakog elementa garniture Choice. Garniture iz linije Feydom jednostavne su za održavanje zahvaljujući mikrofibri - sve mrlje možete ukloniti vlažnom krpicom. 

Popuste do čak 25% pripremili smo i na garniture Polly i Polaris, koje su odmah dostupne za isporuku, obje se garniture jednostavnim izvlačenjem ležaja pretvaraju u krevet, a ispod sjedećeg dijela nalazi se veliko spremište. Garniture možete pronaći uz veliki izbor boja i tkanina.
Iz ponude izdvajamo i garniture BorisNoe, garniture modernog i minimalističkog, talijanskog dizajna, zaobljenih linija, s elementima izrađenim od masivnog drveta i vrhunske udobnosti sjedenja. Najnoviji mehanizmi ugrađeni u garniture osigurat će odličnu udobnost i opuštanje u vašem domu.

Do 31.03. u Meblo Trade salonima i webshopu osigurali smo popuste do 25% na garniture za sjedenje, izaberite svoju garnituru i osvježite izgled vaše dnevne sobe. 

 

Iz ponude izdvajamo:Posjetite nas u Meblo Trade salonima i razgledajte ostatak bogate ponude sjedećih garnitura.


Meblo Trade - najbolji u 4 zida!