Moja košarica
Nema proizvoda

O nama

Meblo Trade d.o.o. je tvrtka  sa poslovnicama u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, te skladištima u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Meblo Trade d.o.o. samostalno kreira poslovnu strategiju kojoj je cilj osigurati maksimalnu kvalitetu asortimana za opremu doma namještajem i dekorima kroz ponudu renomiranih internacionalnih brendova.  Poseban naglasak Meblo Trade stavlja na asortiman zdravog spavanja, u sklopu kojeg se nude kvalitetni kreveti izrađeni od različitih materijala, anatomski madraci, nadmadraci i jastuci koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Osim širokog asortimana za zdravo spavanje, posebno ističemo kolekciju ručno rađenog namještaja Selva iz Italije, dekore Osborne-Little iz Velike Britanije, unikatne kolekcije tapeta Marburg iz Njemačke, dizajnerskie dekore Pierre Frey iz Francuske, te tepihe Kinnasand iz Švedske. Internacionalno okruženje daje nam mogućnost odabira najkvalitetnijih opcija za naše klijente, kojima uz ponudu vrhunskih brendova osiguravamo i stručnu uslugu i savjet Meblovih arhitekata i dizajnera interijera.

Meblo Trade je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom. Ključ uspjeha Meblo Trade-a zasigurno je ljubav prema interijerima i prema estetici te želja za otkrivanjem i predstavljanjem novih svjetskih trendova u dizajnu, ali i neprekidno upoznavanje želja i potreba vlastitih klijenata. Iz tog razloga u Meblo Trade salonima namještaja, diljem Hrvatske, naići ćete na stručnjake koji će vam omogućiti personaliziran pristup odabiru namještaja i dekora, isključivo prema vašim zahtjevima.

Meblo Trade jamči potpunu uslugu od početnih skica, kompjuterske simulacije prostora, do dostave i montaže, koju obavljaju specijalizirane službe.

Cilj Meblo Trade-a je zadovoljiti potrebe, želje i mogućnosti svakog kupca, pa tako u svoju bogatu kolekciju ubraja proizvode vrhunske kvalitete te namještaj i tekstil različitih kategorija cijena.

Meblo Trade je moderna tvrtka koja prati svjetske trendove u dizajnu namještaja, ali i načinu kupovine, pa je tako uz redizajn web stranice uveden i Meblo web shop, namijenjen svima onima koji žele uštedjeti na vremenu i bez izlaska iz kuće kupiti namještaj i tekstil. Meblo Trade asortiman prikazan na ovim web stranicama nije sveobuhvatan, već sadrži generalni pregled ponude. Za kompletnu ponudu preporučamo posjetiti najbliže Meblo Trade prodajno mjesto.

Osnovni podaci o poduzeću:
  • Meblo Trade d.o.o. trgovačko uvozno-izvozno poduzeće
  • Sjedište: Remetinečka 137, Zagreb
  • MBS: Registrirano kod trgovačkog suda u Zagrebu pod br. 080200274
  • Porezni broj: 3784169 OIB: 61918537027
  • Temeljni kapital: 3.200.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
  • Uprava društva: D.Todorov, E. Todorov, M. Krastanoff
  • Poslovna banka: Splitska banka, R.Boškovića 16, Split, IBAN: HR3223300031100020837, Zagrebačka banka d.d. , Paromlinska 2, Zagreb, IBAN: HR9323600001101217095; Privredna banka Zagreb, Radnička cesta 50, Zagreb  IBAN: HR3123400091100191907