Moja košarica
Nema proizvoda

Pločice i sanitarijesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Pločice i sanitarije
/Slike kategorija/Meblo-plocice_sanitarije.jpg
Meblo Trade odsada uz vrhunski namještaj nudi i keramičke pločice za uređenje interijera uključuje i kupaonice, ali i atraktivne pločice u dnevnom boravku, na zidovima, kao detalj uređenja dnevnog boravka, blagovaone, spavaće sobe.

U svim Meblo Trade salonima i na meblo.hr od sada je dostupan i asortiman keramičkih pločica.

Veliko sniženje keramičkih pločica u Meblo Trade salonima!
 
Ovoga svibnja iskoristite priliku te kupite prvoklasnu keramiku po izuzetno povoljnim cijenama, uz popuste od 30-40% na cjelokupni asortiman keramičkih pločica.
 
Ponuda je dostupna u Meblo Trade salonima te u webshopu, uz brzu isporuku odabranih pločica.


U procesu ste renovacije stana ili jednostavno smatrate da je došlo vrijeme za promjenu? Posjetite Meblo Trade salone i pronađite savršene nove keramičke pločice koje će odabirom atraktivnih uzoraka i boja dati prostoru posebnu dizajnersku notu.

U ponudi su podne i zidne pločice, mozaik pločice, dekorativne pločice, moderne pločice koje imitiraju prirodne oblike poput drveta ili kamena. Samo jedan zid Vaše kupaonice ukrašen Meblo Trade pločicama i njihovim zanimljivim oblicima biti će dovoljan kako bi ona zablistala i dobila potpuno nov i jedinstven dizajn.

Iako nas većina pri pomisli na keramičke pločice pomisli na uređenje kupaonica ili kuhinja, danas se pločice mogu koristiti i za druge životne prostore, poput dnevnih boravaka ili terasa, obratite se s povjerenjem Meblo trade savjetnicima za uređenje interijera, koji će jednostavnim i malim zahvatima postave dekorativne keramike u interijer posve preurediti vaš dom .

Na meblo.hr možete pogledati dio ponude pločica i sanitarija, a za ostatak ponude posjetite najbliži Meblo Trade salon.