Moja košarica
Nema proizvoda

Pločice i sanitarijesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:Pločice i sanitarije
/Slike kategorija/Meblo-plocice_sanitarije.jpg
Meblo Trade odsada uz vrhunski namještaj nudi i keramičke pločice za uređenje interijera uključuje i kupaonice, ali i atraktivne pločice u dnevnom boravku, na zidovima, kao detalj uređenja dnevnog boravka, blagovaone, spavaće sobe.

U svim Meblo Trade salonima i na meblo.hr od sada je dostupan i asortiman keramičkih pločica.

Od 01. do 30. travnja iskoristite popuste do čak 25% (gotovinsko plaćanje) na određene modele pločica u svim Meblo Trade salonima i na webshopu. Uz navedene popuste iskoristite i dodatne pogodnosti, darujemo Vam galanteriju i sanitarije:

Uz kupnju WC školjke Forma Vita s odvodom u pod ili s odvodom u zid na dar dobivate držač toaletnog papira Sirena
Uz kupnju bilo koje Forma Vita miješalice za tuš/kadu na dar dobivate Forma Vita držač ručnika Sirena
Uz kupnju Vidima WC školjke SevaFresh (s odvodom u zid ili u pod ili viseće) na dar dobivate dasku za WC školjku Vidima od thermoplasta
Uz kupnju Inter Ceramic kupaonskog elementa - bilo kojeg ormarića s umivaonikom na dar dobivate mješalicu Vidima SevaL B0966AA

 

U procesu ste renovacije stana ili jednostavno smatrate da je došlo vrijeme za promjenu? Posjetite Meblo Trade salone i pronađite savršene nove keramičke pločice koje će odabirom atraktivnih uzoraka i boja dati prostoru posebnu dizajnersku notu.

U ponudi su podne i zidne pločice, mozaik pločice, dekorativne pločice, moderne pločice koje imitiraju prirodne oblike poput drveta ili kamena. Samo jedan zid Vaše kupaonice ukrašen Meblo Trade pločicama i njihovim zanimljivim oblicima biti će dovoljan kako bi ona zablistala i dobila potpuno nov i jedinstven dizajn.

Iako nas većina pri pomisli na keramičke pločice pomisli na uređenje kupaonica ili kuhinja, danas se pločice mogu koristiti i za druge životne prostore, poput dnevnih boravaka ili terasa, obratite se s povjerenjem Meblo trade savjetnicima za uređenje interijera, koji će jednostavnim i malim zahvatima postave dekorativne keramike u interijer posve preurediti vaš dom .

Na meblo.hr možete pogledati dio ponude pločica i sanitarija, a za ostatak ponude posjetite najbliži Meblo Trade salon.