Moja košarica
Nema proizvoda

Termoflex Metro

 

PROGRAM VJERNOSTI METRO + MEBLO TRADE

AKCIJA TRAJE DO 31. OŽUJKA ILI DO ISTEKA ZALIHA

 
Od 2. siječnja do 31. ožujka sakupljajte naljepnice za svaku obavljenu kupnju u METRO centrima. Sakupljajte naljepnice i iskoristite popuste do 31.ožujka 2017. ili do isteka zaliha.
Za svakih potrošenih 50 kuna u METRO centrima na blagajni dobivate jednu naljepnicu. Proizvodi s 50% popusta mogu se kupiti s potrebnim brojem naljepnica navedenim u knjižici. Preuzmite svoju knjižicu na blagajni i zalijepite potreban broj naljepnica na za to predviđeno mjesto. Odaberite željeni proizvod i kupite ga po sniženoj cijeni uz predočenje knjižice s naljepnicama. Proizvode možete kupiti i po redovnoj cijeni, bez naljepnica. Program vjernosti organizira Meblo Trade d.o.o u suradnji s tvrtkom METRO Cash&Carry d.o.o.U akciju su uključeni slijedeći modeli:

Madrac TermoFlex - Madrac ima ventilirajuću 3d traku koja pouspješuje cirkulaciju zraka te s time stvara ugodno okruženje za zdrav san. Sastoji se od PU pjene gustoće 25 kg/m³ te Memory pjene u navlaci za dodatnu udobnost. Visina madraca je 19 cm.


Nadmadrac TermoFlex - jezgra nadmadraca se sastoji od PU pjene gustoće 25 kg/m³. U navlaci sadrži sloj Memorijske pjene radi dodatne udobnosti. Koristi se za poboljšavanje karakteristika madraca. Visina nadmadraca je 5 cm.

Jastuk TermoFlex - anatomski oblikovan Memory jastuk. Sastoji se od Memory pjene gustoće  50 kg/m³. Ima ventilirajuću 3d traku za odličnu cirkulaciju zraka. Periva navlaka za bolju higijenu.
Plahta TermoFlex - plahta s gumicom, 100% pamuk. Moguće ju je naručiti u dvije boje (bijela ili bež) i tri dimenzije (200x90200x160200x180

Set posteljina Termoflex - 100% pamuk, dolazi u dvije dimenzije: za jednostruki krevet set se sastoji od navlake za poplon 200x150 i jedne jastučnice (Frankie Spot ili Tilly Owls), te za dvostrukti krevet set se sastoji od navlake za poplon 200x200 i dvije jastučnice (Samba ili Natural)

Ostali madraci iz naše ponude također su na akcijskim popustima, a cjelokupnu ponudu možete vidjeti na slijedećem LINKU.

Napomena: navedena akcija se ne zbraja sa ostalim akcijama.