Moja košarica
Nema proizvoda

Umirovljenici

 POPUST ZA UMIROVLJENIKE 25-35%

U Meblo trade-u smo osigurali poseban popust za naše umirovljenike na artikle za zdravo spavanje. Riječ je o dodatnom popustu na određene modele madraca i nadmadraca.
Popust možete ostvariti u najbližoj Meblo trade prodavaonici ili slanjem maila sa ključnom riječi UMIROVLJENIK na shop@meblo.hr. Popust vrijedi za plaćanje gotovinom ili uplatom na račun.


 
Iz ponude izdvajamo:

Madrac Aktiv Memory 13+3


Aktiv 13+3 je antialergijski, antibakterijski višezonski madrac čiju jezgru čini PU pjena  profilirana tako da po svom vertikalnom presjeku tvori madrac sa PET zona. PU pjena, zahvaljujući velikoj elastičnosti, osigurava osnovnu karakteristiku kvalitetnog madraca, a to je podupiranje tijela,. Osim toga odlikuje ju odlična elastičnost, površinska mekoća i udobnost. Fleksibilnost ovog madraca je različita u svakoj od pet zona što jamči ergonomsko prilagođavanje tijelu. Težina tijela se ravnomjerno rasporedi u svakom položaju tijekom ležanja, a kralježnica je odlično poduprta pa zadržava svoj prirodan položaj, što je neophodno za zdrav odmor.
 
25%

Madrac Aktiv Plus

Aktiv Plus je antialergijski, antibakterijski višezonski madrac čiju jezgru čini HR pjena, profilirana tako da po svom vertikalnom presjeku tvori madrac sa SEDAM zona. HR pjena, zahvaljujući velikoj elastičnosti, osigurava osnovnu karakteristiku kvalitetnog madraca, a to je izvrsno podupiranje tijela. Osim toga odlikuje ju odlična elastičnost, površinska mekoća i udobnost. Fleksibilnost ovog madraca je različita u svakoj od sedam zona što jamči ergonomsko prilagođavanje tijelu, težina tijela se ravnomjerno rasporedi u svakom položaju tijekom ležanja, a kralježnica je odlično poduprta pa zadržava svoj prirodan položaj, što je neophodno za zdrav odmor.

25%

Madrac Perla Multipocket

Multipocket jezgra dodatno je unaprijeđena u odnosu na klasičnu džepićastu jezgru. Ova jezgra sa 500 opruga/m² (klasična ima 270 opruga/m²) osigurala je jednu od najboljih udobnosti kod džepićastih jezgri. Na multipocket jezgru od 7 zona postavljeno je 40 mm memorijske pjene, što stvara bestežinsku udobnost i omogućuje rajske snove. Obostrano postavljena antidekubitalna memorijska pjena u visini od 40 mm reagira na temperaturu tijela, te se pritisak uslijed težine tijela ravnomjerno raspoređuje po cijeloj površini madraca. Na taj način smanjuje nepotreban pritisak Vašeg tijela, smanjuje se energija potrebna za regeneraciju tijekom spavanja i pomaže u prevenciji kardiovaskularnih problema.

25%

Madrac Silver M

Meblo Silver M je anatomski višezonski madrac koji se odlično prilagođava tijelu. Jezgru madraca Silver M čini HR pjena profilirana tako da po svom vertikalnom presjeku tvori madrac sa SEDAM zona. HR pjena, zahvaljujući velikoj elastičnosti, osigurava osnovnu karakteristiku kvalitetnog madraca, a to je izvrsno podupiranje tijela. Osim toga odlikuje ju odlična elastičnost, površinska mekoća i udobnost. Kombinacijom hladno lijevane pjene u SEDAM zona i obostrano postavljene memorijske pjene visine 2cm dobili smo madrac koji se odlično prilagođava Vašem tijelu.

25%

Madrac Exclusive Memory Silver


Jezgru madraca čini 7 zonska multipocket džepićasta jezgra. Svaka zona prilagođena je određenom dijelu tijela, po svojoj strukturi i tvrdoći. S obzirom na fleksibilnost svake od zona, ovaj madrac se ergonomski prilagođava tijelu, pruža izvrsnu potporu kralježnici i osigurava zdrav san. Sloj PU pjene nad oprugom pruža udobnost tijekom sna, kao i sloj Memory pjene koji pritom opušta mišiće.
 
35%

Madrac Antistress Hard


Izrađen s idejom najbolje relaksacije i udobnosti, Antistress madrac koristi 7 zonsku jezgru džepićastih opruga u kombinaciji sa pjenama različitih gustoća i oblika, te "Body Balance" tkaninom. „I Spring“ džepićasta opruga je nova generacija opruga specifičnog dizajna te kombinira značajke i prednosti tri tipa opruga: gornji i donji dio opruge su široki, dajući inicijalnu mekoću i osjećaj udobnosti; centralni dio opruge je uzak i daje stabilnost i potporu ondje gdje je to i potrebno. Zbog posebne geometrije opruge, ležaj je na prvi dodir mekan, a kada se po ležaju rasporedi težina, postane tvrđi i pruža odgovarajuću potporu. Jedinstven dizajn reagira brzo na oblik tijela i njegove pokrete. Svaka je opruga umotana u svoj „džepić“, što dozvoljava da reagira slobodno i neovisno o drugim oprugama.
 
35%

Madrac Lux 24 Hard

Udobnost i kvaliteta su dvije glavne karakteristike koje su pretvorile ovaj madrac u dokazanog favorita na polju zdravog spavanja. Madrac je pogodan za svakodnevno spavanje, a zbog vrlo dobrog omjera cijene i kvalitete, idealan je i za iznamljivače/hotelijere koji žele svojim gostima osigurati kvalitetan san. Jezgru madraca čini džepićasta opruga koja je poznata po svojim ortopedskim učincima. Ova jezgra ima veliku prednost u odnosu na klasičnu bonell jezgru iz razloga što se pritiskom na jednu oprugu ne pomiču ostale opruge, već samo one koje su opterećene. Time je postignuta  jedna od osnovnih karakteristika kvalitetnog madraca -  što bolje podupiranje tijela i kralježnice tijekom ležanja, čime je osigurano da se muskulatura tijela nesmetano opusti, a tijelo utone u miran i zdrav san. Sloj PU pjene nad oprugom pruža udobnost tijekom sna. Zimska strana madraca osigurat će vam dodatnu toplinu u hladnim noćima.
 

35%

Madrac Solo Anatomic

Jezgru madraca čini 7 zonska džepićasta jezgra. Svaka zona prilagođena je određenom dijelu tijela, po svojoj strukturi i tvrdoći. S obzirom na fleksibilnost svake od zona, ovaj madrac se ergonomski prilagođava tijelu, pruža izvrsnu potporu kralježnici i osigurava zdrav san. Sloj PU pjene nad oprugom pruža udobnost tijekom sna. Anti-alergijska i antibakterijska svojstva prisutna su zbog visoko kvalitetne, specijalno tretirane tkanine. Madrac spada u red mekših prema srednje tvrdim madracima. Dolazi u rolanom pakiranju.

35%