Moja košarica
Nema proizvoda

Zdravo spavanjesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Zdravo spavanje
/Slike kategorija/Zdravo spavanje.jpg

Popusti do 40% na madrace, krevete i nadmadrace !

Kako bi udovoljili zahtjevima naših vjernih kupaca (i svih onih koji će to tek postati) proširili smo ponudu madraca u skladu sa najnovijim istraživanjima na polju zdravog spavanja. Budući da se problemima zdravog spavanja danas pridaje sve veća pažnja, Meblo Trade madraci neprestano se usavršavaju, nadopunjuju, lansiraju se novi programi koji su usklađeni sa najnovijim svjetskim trendovima. Posebna pažnja pridaje se samoj presvlaci madraca čija je specifičnost higijenska zaštita koja sprečava razvoj bakterija, gljivica i grinja.

Madraci
, nadmadraci, podnice i anatomski jastuci iz Meblo Trade asortimana pružit će Vašem tijelu zasluženi odmor i osigurati kvalitetan i zdrav san uz garanciju vrhunske kvalitete.
 

Probni rok 30 noći


Želite kupiti kvalitetan madrac, ali ne možete odlučiti koji Vam model odgovara?! Što ako se odabrani madrac pokaže pretvrdim ili premekanim na vašem krevetu, ako nije očekivano udoban ili naprosto želite veći stupanj ortopedske potpore vašoj kralježnici? Meblo Trade vam omogućava da testirate svoj novi madrac 30 noći u miru vlastitog doma, te da ga, ukoliko vam ne odgovara, zamijenite za drugi model. Pogodnost zamjene madraca vrijede za slijedeće modele madraca: Antistress, Lyocell, Matterra, Spring Silver Sea te Perla Multipocket. Ukoliko se odlučite iskoristiti ovu pogodnost sve detalje oko načina zamjene možete dobiti na najbližem Meblo Trade prodajnom mjestu, slanjem upita na shop@meblo.hr ili pozivom na 098/301 636.
 

Nadmadrac Matterra sa zaštitom od zračenja


Zaštitni uređaj ugrađen u naš madrac i nadmadrac Matterra ima patentiranu strukturu koja u koncentričnom obliku raspršuje štetne utjecaje koje se nalaze izvan površine madraca. Na ovaj način proizvod osigurava najpovoljnije uvjete za ljudsko zdravlje i regeneriranje energije tijekom spavanja. Madrac i nadmadrac Matterra pružaju  zaštitu od negativnog utjecaja Hartmanovog čvora, podzemnih voda te geopatogenih zračenja u krugu od čak 20m . To znači da kupnjom ovog (nad)madraca , osim udobnijeg i kvalitetnijeg sna,  dobivate i zaštitu za  cijelu svoju obitelj i dom. Iskoristite popuste na nadmadrac Matterra i na madrac Matterra, zaštitite sebe i svoju obitelj od negativnih zračenja.

Dobar san je od izuzetne važnosti za zdravlje i kvalitetu života, stoga Vas pozivamo da odaberete zdrav san uz popuste i posebne pogodnosti!