Moja košarica
Nema proizvoda

Akcija Diners ponedjeljkom

Svakog ponedjeljka iskoristite dodatnih 10% popusta na cijeli iznos kupnje


Kod plaćanja karticama Diners Club-a svakog ponedjeljka možete ostvariti dodatni popust od 10% na cijeli iznos kupnje isključivo u našim prodajnim salonima. Kupovina mora biti obavljena sa Diners Club karticom, plaćanjem jednokratno ili do 12 rata. Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za korištenje ove pogodnosti možete nas kontaktirati na shop@meblo.hr ili 098/301-636.

Za korištenje ove pogodnosti u našim prodajnim salonima, kod plaćanja, našim prodajnim savjetnicima napomenite da biste iskoristili dodatni popust plaćanjem s Diners Club karticom. U prodajnim salonima možete iskoristiti još jednu pogodnost s Diners Club karticama, a to je plaćanje do 24 rate bez kamata. Kod korištenja pogodnosti plaćanja na 24 rate bez kamata dodatni popust od 10% ne može se obračunavati.


Napomena: Akcija se ne odnosi na artikle iz linije Calligaris i bijelu tehniku kod kuhinja, na proizvode sa rasprodaje i posebne promocije do isteka zaliha, te se ne zbraja sa akcijama u robi (1+1 gratis, gratis proizvodi), poklon bonovima te akcijama drugih kartičarskih kuća, a primjenjuje se na redovni mjesečni kartični popust.