Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

InDizajn sajam 2022.


Nakon što smo se prije par mjeseci upoznali sa svjetskim trendovima i novitetima u svijetu dizajna interijera na globalno poznatom sajmu u Milanu, vrijeme da po peti put jubilarno najavimo najveći i najpoznatiji sajam interijera unutar granica Lijepe Naše – InDizajn, koji će se održati od 23.09 do 25.09.2022.

Kolokvijalno rečeno, to je festival modernog doma koji svjetske trendove i inovacije dovodi u Arenu Zagreb gdje ćemo iste moći pobliže upoznati, proučiti i nanovo se zaljubiti i vjerojatno ih integrirati u svoj dom. Na više od 5000 kvadrata izlagačkog prostora okupiti će se brojni izlagači iz područja opremanja interijera, renomirani stručnjaci i arhitekti. Bitno je napomenuti kako će na Bazaru, jedinstvenom prostoru i svojevrsnoj „dizajnerskoj“ ulici,  prisustvovati i hrvatski kreativci i produkt dizajneri čiji radovi sve više potiču zanimanje prema hrvatskoj proizvodnji i lokalnoj viziji modernog doma.

Vaš omiljeni salon namještaja, Meblo Trade na ovom nezaobilaznom festivalu sudjeluje već četvrti put te Vas ni ovaj put neće razočarati sa svojim programom. Naime, ove godine na tri štanda ćemo vam predstaviti novitete iz KARE, Calligaris i Feydom radionice. Uz inspiraciju i dobar provod, na sajmu vas očekuje i mnoštvo nagrada, između ostaloga i na našim štandovima. Na Calligaris štandu možete zaigrati i osvojiti minimalistički stolni sat SenzaTempo, na KARE štandu šarmantnu stolnu lampu Rabbit Gold, dok vas Feydom štandu očekuje funkcionalna poslastica za vas i vašeg ljubimca u obliku taburea Paks. Sve što je potrebno za sudjelovanje u nagradnim natječajima na našim štandovima je slikati se sa navedenim artiklima i objaviti na instagramu (story ili post) te tagirati Meblo Trade (@meblo_trade) te ovisno na koju nagradu ciljate tagirati ili Calligaris Zagreb (@calligaris_zagreb) ili KARE Hrvatska (@kare_hrvatska) ili Feydom (@feydomhrvatska). Stay tuned jer će te u narednim danima imati priliku osvojiti ulaznice za sajam putem društvenih mreža, tj. službenih profila Meblo Trade-a, Calligaris-a, Kare-a i Feydom-a. Ukoliko smo nešto izostavili, pozivamo vas da posjetite naš službeni Instagram koji će vrviti informacijama za nadolazeći event jeseni 2022.!

Također, za sve one koji žele naučiti nešto novo, InDizajn i ovoga puta organizira brojne kreativne radionice, stručna predavanja i panel rasprave na kojima ćemo sudjelovati i mi, a za najmlađe, osigurali smo Dječji kutak prepun zabave, igre i edukacije pod budnim okom stručnog osoblja.

Imati ćete priliku pronaći razna inspirativna rješenja za uređenje doma: gotov namještaj, ali i onaj po mjeri, dizajnerske komade, raskošne dekoracije, zanimljive detalje i još puno toga. Očekuju vas i primamljivi festivalski popusti, ali i bogata nagradna igra s fondom u vrijednosti većoj od 100 000 kuna.

Nadamo se ugodnom druženju i upoznavanju!