Moja košarica
Nema proizvoda

Bravacasa - garniture

 
 
Uz Bravacasu dobivate više!

Do 31.1.2020. svi donosioci kupona iz časopisa Bravacasa, ostvaruju -25% na naš kompletan asortiman garnitura! Zato trk do kioska po novi broj magazina i iskoristite priliku za osvježiti vašu dnevnu sobu novom garniturom.
Svratite do najbližeg Meblo Trade salona sa kuponom, ili u našem webshopu pri kupnji unesite promotivni kod koji je naveden na kuponu i ostvarite pogodnosti.

Iz našeg širokog asortimana garnitura izdvajamo:

Bellus

Bellus utjelovljuje viziju topline, prozračnosti i ugode u domu. Njihove garniture su fleksibilne i udobne sa širokim spektrom mogućnosti kombinacija boja i tkanina. Osim na estetski dio priče, u Bellusu je fokus i na kvalitetnoj izradi namještaja kako bi on bio što dugotrajniji i udobniji. Njihove garniture su izrađene od čvrstog drva, obložene visokokvalitetnim PU pjenama i tapecirane u luksuzne tkanine garantirajući da ćete uživati opuštajući se na njima nakon napornog dana.      

 

Feydom

 

Sjedeće garniture Feydom odlikuje moderan dizajn, vrhunska kvaliteta, funkcionalnost, fleksibilnost te bogat izbor boja i tkanina. Sjedeće garniture Feydom su dobitnice brojnih priznanja i nagrada za dizajn. Riječ je o multifunkcionalnim garniturama modernog izgleda koje se jednostavnim prerasporedom pretvaraju u ležaj, a kvaliteta sjedenja i spavanja su jednake. Proučite ponudu i odaberite svoju idealnu garnituru!

Nicoletti Home


Nicoletti Home je svjetski poznati talijanski brend, sa više od 50 godina iskustva u proizvodnji visokokvalitetnog namještaja. Tko god odabire Nicoletti, svjestan je da će posjedovati namještaj koji je rezultat autentične strasti, brige o detaljima i neprekidne potrage za savršenim balansom između dizajna i udobnosti. Napredni industrijski procesi i pažljiv odabir sirovina, zajedno sa majstorstvom, preciznošću i stilom, čine Nicoletti Home namještaj jedinstvenim
 


Bacite oko na naš asortiman sjedećih garnitura, odaberite svoj favorit, te još danas iskorisitite popuste uz Baravacasa kupon*. Zbog opširnosti ponude, svi artikli naših dobavljača ne nalaze se u našem webshopu. Opširniju ponudu možete provjeriti u katalozima naših dobavljača te nas kontaktirati za više informacija. 


*Popust se odnosi na kompletan asortiman sjedećih garnitura, osim na Calligaris. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr.