Moja košarica
Nema proizvoda

Dani talijanskog dizajna

UNESITE DAŠAK TALIJANSKOG DIZAJNA U SVOJ DOM!


Savršeni talijanski dizajn i vrhunska kvaliteta uvijek su aktualni, jednako kao i izvrsne ponude u Meblo tradeu. Posjetite najbliži Meblo Trade salon i do 16. studenog iskoristite do 25% popusta na ekskluzivan talijanski namještaj.

Opremite svoj dom kvalitetnim i modernim Meblo Trade namještajem talijanskog dizajna - MAB, Miotto, La Forma, MIDJ, Dona, Nicoletti Home, Pezzani, Miniforms, Alpe, Birex, Armobil, Astra, Nardi te Selva. U ponudi možete pronaći sve, od blagovaonica i spavaćih soba preko kuhinja i vrtnog namještaja do unikatnih, ručno rađenih komada dizajnerskog namještaja.
 
Zamijenite svoju staru kuhinju novom, modernom kuhinjom Astra savršenog talijanskog dizajna, iskoristite prostor koji imate i uživajte u kuhanju i tijekom vrućih ljetnih dana. Meblo Trade program kuhinja Astra odlikuje se vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i komponibilnošću te prilagođavanju svačijim zahtjevima. Astra koristi materijale i proizvodne metode koje ne narušavaju ekološku ravnotežu, gdje se eksploatacija drva događa na kontrolirani način tako da se ne oštećuju šume. 

  

U širokoj ponudi spavaćih soba MAB zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu. Kreveti MAB su tapecirani, kožni, drveni, u natur ili živim bojama, sa spremištima za posteljinu, u dimenzijama prema veličini sobe.


 
Kada je o dječjim sobama riječ, osmišljavanje njenog izgleda može biti zabava za cijelu obitelj, a uz pomoć Meblo trade savjetnika za uređenje interijera sva rješenja će biti funkcionalna i prilagođena upravo vašem prostoru. Problem obično predstavlja nedostatak prostora. Dječje sobe MAB su multifunkcionalne prostorije, koriste se za spavanje, igranje, učenje. Kako dijete odrasta tako se mijenjaju njegove potrebe na što valja obratiti pažnju već pri samom planiranju sobe te odabrati fleksibilne elemente opreme dječje sobe za eventualne naknadne promjene. Tako će npr. tinejdžeru biti potrebno manje prostora za igračke, ali zato više za druženja sa prijateljima, za što će idealno poslužiti krevet sa jednim dodatnim ležajem u ladici ili sklopiva mini garnitura za sjedenje, druženje, odmor, učenje. U Meblo Trade salonima pronaći ćete programe dječjih soba koji se mogu prilagoditi individualnim željama i najzahtjevnijim tloctrima. Meblo Trade savjetnici za uređenje interijera pomoći će Vam praktičnim savjetima, kako bi estetski, funkcionalno i kvalitetno opremili dječju sobu, uz povoljne cijene i atraktivne popuste.

 
 
 
Proizvođač modularnog namještaja od 1989., ALPE se uvijek oslanja na kvalitetu, planiranje i dizajn, s pobjedničkim strategijama na svjetskom tržištu namještaja. Godine iskustva na ovom području, uz podršku dobro pripremljenih radnika i strojeva visoke tehnologije, ALPE čine sve poznatijom i cijenjenom stvarnosti u srednjem segmentu tržišta, kako nacionalnih tako i stranih. Uz odličnu kombinaciju kvalitete i pouzdanosti s inovativnim i kreativnim dizajnom, ALPE se ponosi sa svojim sloganom "Made in Italy". Katalog Alpe Classic možete pronaći ovdje.


 
 
 
Svakako valja spomenuti i kutne garniture. Iz tvornica Dona Salotti i Nicoletti Home dolaze nam vrhunske garniture koje se mogu naručivati u velikom broju tkanina i koža, kao i u velikom broju različitih dimenzija. Sa dodatnim izvlačnim ležajevima, automatskim ili ručnim, dodatnom LED rasvjetom ili vrhunskim audio sustavom. Svaka garnitura može se složiti tako da odgovara Vašem prostoru.
 
 
Posebno ističemo široku ponudu Midj stolova i stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih i radnih stolica. Stolice karakterizira odlična ergonomija sjedenja, kvaliteta materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Na raspologanju je izvanredan izbor kombinacija materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom odabiru, što omogućava prilagodbu blagovaonica postojećem namještaju, ali i fleksibilnost prema veličini prostora koji je na raspolaganju. 

  

Uz sve navedeno, na popustu možete pronaći i širok asortiman namještaja od proizvođača Pezzani, Birex i Armobil, kao i vrhunski dizajnerski namještaj Selva.

   
 
Iskoristite navedenu pogodnost u Meblo Trade salonima diljem Hrvatske ili na Meblo Trade webshopu!
Za više informacija kontaktirajte nas na shop@meblo.hr ili na 098/301-636!