Moja košarica
Nema proizvoda

Dani talijanskog dizajna

USUSRET MILANSKOM SAJMU 2022.60. izdanje međunarodnog sajma namještaja u Milanu je pred vratima. U periodu od 7. do 12. lipnja Milano će, nakon dvije godine pauze, ponovno biti u centru pažnje na međunarodnoj razini. Očekuje se da će sajam posjetiti preko 400 tisuća ljudi iz više od 188 zemalja. Ususret milanskome sajmu u Meblo tradeu smo pripremili akciju Dani talijanskog dizajna, u sklopu koje darujemo do 35% popusta na vrhunske kolekcije talijanskog dizajnerskog namještaja i tekstila. Jer, savršeni talijanski dizajn i vrhunska kvaliteta uvijek su aktualni, jednako kao i izvrsne ponude u Meblo tradeu.

Stoga smo za sve vas odabrali vrhunske kolekcije talijanskog dizajnerskog namještaja i tekstila uz uštedu do 35%. Posjetite najbliži Meblo Trade salon ili webshop od 17. do 26. svibnja i pridružite nam se u danima talijanskog dizajna.


Opremite svoj dom kvalitetnim i modernim Meblo Trade namještajem talijanskog dizajna - Calligaris, MAB, MIDJNicoletti Home, Pezzani, Miotto, Estro Milano, Miniforms, Kave Home, Connubia by CalligarisBirex, Astra, Nardi i brojnim drugima. U ponudi možete pronaći sve, od blagovaonica i spavaćih soba preko kuhinja i vrtnog namještaja do unikatnih, ručno rađenih komada dizajnerskog namještaja. Tu je i široka ponuda tekstila i dekora renomiranih talijanskih dobavljača Massimo Contin, Via Roma, Atrex, Cotess i Novella.

*POSEBNA POGODNOST: Besplatna dostava za sve proizvode u akciji Dani talijanskog dizajna u 1. zoni dostava gradova i okolica u kojima se nalaze Meblo trade saloni.
 
Prednost Calligaris (15% popusta) proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i konstantan razvoj novih modela, bilo u klasičnom, bilo u modernom dizajnu. Na raspologanju je izvanredna širina kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris proizvoda postojećem namještaju, ali i fleksibilnost prema veličini prostora koji je na raspolaganju.
 

Zamijenite svoju staru kuhinju novom, modernom kuhinjom Astra (25% popusta) savršenog talijanskog dizajna, iskoristite prostor koji imate i uživajte u kuhanju i tijekom vrućih ljetnih dana. Meblo Trade program kuhinja Astra odlikuje se vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i komponibilnošću te prilagođavanju svačijim zahtjevima. Astra koristi materijale i proizvodne metode koje ne narušavaju ekološku ravnotežu, gdje se eksploatacija drva događa na kontrolirani način tako da se ne oštećuju šume. Nismo zaboravili niti klasične kuhinje Astra koje mogu biti u rustikalnom, ladanjskom stilu.

  

Slijedeći svoju misiju i tradiciju u izradi namještaja Connubia by Calligaris (20% popusta) garancija je kvalitete, čvrstih vrijednosti i tradicionalnog dizajna koji ne zastarijeva. Glavne odlike ovog brenda s potpisom “Made in Italy” su funkcionalnost, estetika i prilagodba svakom prostoru. Kombinacijom tradicije i avangarde te suvremene tehnologije i drevnog znanja, Connubia namještaj osvaja na prvu i omogućuje maksimalno uživanje tijekom zajedničkih druženja.


Garniture elegantnog talijanskog dizajna i vrhunske kvalitete - Estro Milano Innova (35% popusta). Estro je evolucija ručno rađene stvarnosti nastala iz ideje Giuseppea Sardonea 1956. Njihova sadašnjost je u MILANU. Zadržali su vrijednosti svoje zemlje, istražujući tradiciju ručne izrade Brianze s ciljem stvaranja jedinstvenog, osobnog i originalnog stila. Istraživanjem stilova inspiraciju dobivaju iz proučavanja novih trendova u modi i dizajnu te iz fokusa na nove stilove života.


U širokoj ponudi spavaćih soba MAB (25% popusta) zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu. Kreveti MAB su tapecirani, kožni, drveni, u natur ili živim bojama, sa spremištima za posteljinu, u dimenzijama prema veličini sobe.Program Miotto (22% popusta) predstavlja cjelokupni životni koncept koji objedinjuje trendove i stilove iz cijelog svijeta. Vrlo je profinjen u svojoj suštini i već na prvi pogled pobuđuje osjećaje bezvremenske privlačnosti i ljepote. Asortiman objedinjuje veliki raspon materijala, tkanina, sastava i dizajna, u svakom aspektu suvremenih, ali istovremeno i vrlo udobnih i privlačnih.


Nardi
(do 20% popusta) dizajnira i proizvodi vrhunski dizajnerski vanjski namještaj koji je 100% izrađen u Italiji. Svi proizvodi su 100% reciklirajući, lagani, lako se čiste, netoksični te antistatički. Polipropilen najviše kvalitete je obrađen anti UV tretmanom što znači da boje proizvoda ostaju nepromijenjene, savršeno bistre čak i ako su izloženi raznim atmosferilijama na duže vremenske periode.


 
Kada je o dječjim sobama riječ, osmišljavanje njenog izgleda može biti zabava za cijelu obitelj, a uz pomoć Meblo trade savjetnika za uređenje interijera sva rješenja će biti funkcionalna i prilagođena upravo vašem prostoru. Problem obično predstavlja nedostatak prostora. Dječje sobe MAB (25% popusta) su multifunkcionalne prostorije, koriste se za spavanje, igranje, učenje. U Meblo Trade salonima pronaći ćete programe dječjih soba koji se mogu prilagoditi individualnim željama i najzahtjevnijim tloctrima. Meblo Trade savjetnici za uređenje interijera pomoći će Vam praktičnim savjetima, kako bi estetski, funkcionalno i kvalitetno opremili dječju sobu, uz povoljne cijene i atraktivne popuste.

 
 
Svakako valja spomenuti i sjedeće garniture. Iz tvornice Nicoletti Home (22% popusta) dolaze nam vrhunske garniture koje se mogu naručivati u velikom broju tkanina i koža, kao i u velikom broju različitih dimenzija. Sa dodatnim izvlačnim ležajevima, automatskim ili ručnim, dodatnom LED rasvjetom ili vrhunskim audio sustavom. Svaka garnitura može se složiti tako da odgovara Vašem prostoru. Posebno ističemo model Alan sa relax mahanizmom u koži koji je dostupan za brzu isporuku te je na čak 50% popusta. Kompletan asortiman Nicoletti Home garnitura možete pogledati u katalogu.
 
 
Posebno ističemo široku ponudu MIDJ stolova i stolica (18% popusta),od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih i radnih stolica. Stolice karakterizira odlična ergonomija sjedenja, kvaliteta materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Na raspologanju je izvanredan izbor kombinacija materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom odabiru, što omogućava prilagodbu blagovaonica postojećem namještaju, ali i fleksibilnost prema veličini prostora koji je na raspolaganju. 

  

Uz sve navedeno, na popustu možete pronaći i širok asortiman namještaja od proizvođača Pezzani (25% popusta) ili Birex (25% popusta)

   
 
Iskoristite navedenu pogodnost od 17. do 26. svibnja u svim Meblo Trade salonima diljem Hrvatske ili u Meblo Trade webshopu!
Za više informacija kontaktirajte nas na shop@meblo.hr ili na 098/301-636!