Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Ormar Glenn

Šifra:K84891
Boja:crna
Materijali:drvo manga, MDF, čelik
Dimenzije:138x100x45 cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
2.078,07 €
(15.657,22 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 1.974,17 € (14.874,38 kn)
Vaša ušteda: 103,90 € (782,83 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u svijet bezvremenske elegancije i izvanrednih materijala s ormarom Glenn. Ovaj izvanredan komad namještaja osvaja svojim jedinstvenim karakteristikama i pažljivim odabirom materijala koji se izrađuju od strane stručnjaka.

Oblik ovog ormara je ravan oval, a njegova pravokutna polica od svijetlog, pravog mramora predstavlja pravo remek-djelo. I dok se većina dnevnih boravaka odlikuje tamnosivim prednjim stranicama i stranicama od punog drva glatkog i užljebljenog izgleda, Glenn ormar se ističe svojom diskretnom plemenitošću.

Ovaj komad namještaja ima mnoštvo karakteristika koje ga čine posebnim. Tijelo ormana izrađeno je od punog lakiranog drva manga, certificiranog prema FSC® C149863 standardima, čime se osigurava njegova izuzetna kvaliteta. Prednja strana ormana također je izrađena od lakiranog punog drva manga, dok stražnja ploča koristi lakiranu vlaknastu ploču srednje gustoće. Mramorna pokrovna ploča dodaje sofisticiranu notu, dok čelični okvir premazan prahom podupire cijelu strukturu.

Glenn ormar igra se kontrastom crno-bijelog dizajna. S kombinacijom svijetlog mramora i tamnosive strukture od punog drva na crnom čeličnom okviru, ovaj komad je prava demonstracija grafičkog dizajna namještaja.

Ovalni oblik i okomito strukturirane fronte dodaju jedinstvenu eleganciju ovom komadu i čine ga nevjerojatno atraktivnim.

Ormar Glenn ima mnoge primjene. Može služiti kao kućni bar, ormar za posteljinu, namještaj za hodnik ili ormarić za cipele. S tri fiksne police u crnoj unutrašnjosti, pruža obilje prostora za pohranu.

Ovaj ormar izrađen je s posebnom pažnjom na detalje, koristeći visokokvalitetne materijale kako bi se stvorio komad koji će oduševiti svojom ljepotom i trajnošću.

  • Težina: 75,4 kg
  • Materijali: drvo manga, MDF, čelik
  • DImenzije: 100x45x138h cm

Naručite Ormar Glenn u našem

VEZANI ARTIKLI