Moja košarica
Nema proizvoda

KARE sajamski popust


Povodom InDizajn festivala modernog doma darujemo 15% popusta na kompletan KARE asortiman namještaja, rasvjete i asesoara. Bez obzira je li riječ o sjedećoj garnituri, stolu, stolicama, ili nekom detalju poput prekrasne vaze, sigurni smo da ćete pronaći nešto iz šarene KARE ponude. A želite se dodatno inspirirati našim novim kolekcijama svakako nam se pridružite na sajmu u zagrebačkoj Areni od 23. do 25.9.

Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekomformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.


Zaronite u jedinstveni svijet KARE namještaja, rasvjete i asesoara, posjetite nas na sajmu u Areni Zagreb od 23. do 25.9. i iskoristite poseban sajamski popust koji traje do 30.9.2022.

KARE NAMJEŠTAJ


KARE ASESOARI


KARE RASVJETA


U našoj ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr kako bi vam mogli poslati ponudu.