Moja košarica
Nema proizvoda

KARE spavaće sobeUkoliko tražite idealnu priliku za opremanje vaše spavaće sobe, ne odlazite prije nego što pogledate što smo vam pripremili ovog ožujka! Čak 15% popusta na sve artikle za spavaću sobu iz KARE asortimana.

KARE asortiman spavaćih soba na popustu je 15% u sklopu akcije od 15. do 24.3.2023. (do 23:59). Iskoristite ovu super priliku i pružite svojem domu pažnju kakvu zaslužuje u sklopu akcije spavaćih soba.

KARE predstavlja ultimativni vizualni užitak s neusporedivom i neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i asesoarima, gdje svi prikazuju jedinstvenu intenzivnu strast za dizajnom! U ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr i promptno ćemo ga postaviti.

KARE NAMJEŠTAJ


KARE ASESOARI


KARE RASVJETA


Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekonformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspiracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.

U našoj ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr kako bi vam mogli poslati ponudu.