Moja košarica
Nema proizvoda

KARE Super tjedan


 
U sklopu Super tjedna u darujemo vam 15% popusta na kompletan KARE asortiman namještaja, rasvjete i asesoara. Do 31.1.2023. posjetite KARE salone u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku ili Meblo Trade salone u Zadru, Rijeci i Puli, ili kupujte online na www.meblo.hr/KARE i uživajte u kupocini zajedno sa nama.

Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekomformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspiracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.

Zaronite u jedinstveni svijet KARE namještaja, rasvjete i asesoara i iskoristite posebne uskršnje pogodnosti do 31.1.2023.


KARE NAMJEŠTAJ
KARE ASESOARI
KARE RASVJETA


U našoj ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr kako bi vam mogli poslati ponudu.