Moja košarica
Nema proizvoda

Fortrade

Krevet Marjetica s dvije ladice

Šifra:272598
Boja:Bijela, bijela + natural
Materijali:drvo, MDF
Dimenzije:211x98x72h cm
Artikl nije dostupan
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Krevet s visokim okvirima s tri strane ima dvije ladice na izvlačenje s mekim zatvaranjem ispod kreveta. Krevet je u potpunosti izrađen od kombinacije masivnog drveta bukve i MDF -a u bijeloj boji. Uzglavlje ima unutra ispunu od MDF -a, a dno ladice izrađeno je od iverala. Krevet u bijeloj boji ima ladicu od punog drveta, osim što su mali prednji dijelovi izrađeni od MDF materijala. Dok krevet s ladicom u prirodnoj boji ima prednji dio ladice potpuno izrađen od punog drveta. Posebnost kreveta su profilirane stranice, koje dodatno naglašavaju rustikalni, bezvremenski izgled. Krevet je pogodan za madrac dimenzija 90x200 cm. Madrac i letvice nisu uključeni u cijenu! Maksimalni kapacitet kreveta: 150 kg. Krevet je dostupan s ladicama u bijeloj boji ili u prirodnoj boji rustikalne smreke koja je lakirana u boji hrasta. Visina kreveta je 41 cm. 

  • Materijal: drvo bukve, MDF
  • Dimenzije: 211x98x72h cm
  • Težina: 71 kg
  • Maksimalni kapacitet kreveta: 150 kg
  • Krevet se može naručiti u dvije boje: bijela, bijela+natural (odabranu boju upisati u polje Napomena u 4. koraku narudžbe)

Naručite krevet Marjetica u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!

Ovaj dio asortimana nije izložen u našim poslovnicama. Kupnja je moguća putem webshopa uz mogućnost povrata u roku od 14 dana.