Moja košarica
Nema proizvoda

MultiPlusCard


U suradnji s MultiPlusCard klubom osigurali smo Vam mnogobrojne pogodnosti koje možete iskoristiti predočenjem kupona u najbližem Meblo Trade salonu ili putem webshopa korištenjem promo koda "MULTIPLUS" (uz slanje kupona na shop@meblo.hr ili na 098/301636 - SMS, Viber, Whatsapp).
Ne zaboravite da svakim plaćanjem Zabinim karticama kao MultiPlusCard član sakupljate i nagradne bodove od Zabe!

Iz magazina "Plus za mene":

Do 28.02. iskoristite 30% popusta na sve Feydom garniture, 25% popusta na Astra kuhinje, 25% popusta na cijelu Villeroy&Boch Clever Cooking kolekciju, 20% popusta na sve Miotto krevete, 20% popusta na sve MIDJ stolove i stolice i 20% popusta na stolice Lars i stolove Oakland sa zalihe.Premium knjižica:

Do 28.02. iskoristite 25% popusta na sve MAB dnevne sastave, 25% popusta na sve MIDJ stolove i stolice, 22% popusta na sve Nicoletti Home garniture, 25% popusta na cijelu Royal Sleeper kolekciju, 20% popusta na cijelokupni Iron Art asortiman i 25% popusta na sve dimenzije Perla multipocket madraca.Standardna knjižica:

Do 28.02. iskoristite 20% popusta na cjelokupnu kolekciju LaForma stolova i stolica, 60% popusta na cjelokupnu Lavander kolekciju, 20% popusta na cjelokupnu kolekciju Miotto klupskih stolića i komoda, 35% popusta na madrac Mattera u svim dimenzijama, 20% popusta na sve Eijffinger tapete i 30% popusta na sve Feydom garniture.Do 28.02. iskoristite i 20% popusta na MAB spavaće sobe, 30% popusta na Sphera kuhinje, 20% popusta na Bellus garniture, 25% popusta na Mali Princ dječje sobe, 25% popusta na Luna spavaće sobe i 25% popusta na Villeroy&Boch Clever Cooking te Pizza Passion & Pasta Passion asortiman.Napomena: popusti i pogodnosti na osnovu MultiPlus kupona primjenjuju se na punu malprodajnu cijenu i ne zbrajaju se sa ostalim popustima, pogodnostima i poklon bonovima.