Moja košarica
Nema proizvoda

MultiPlusCard


U suradnji s MultiPlusCard loyalty programom osigurali smo Vam mnogobrojne pogodnosti koje možete iskoristiti predočenjem kupona u najbližem Meblo Trade salonu ili putem webshopa korištenjem promo koda "MULTIPLUS" (uz slanje kupona na shop@meblo.hr ili na 098/301636 - SMS, Viber, Whatsapp).

Ne zaboravite da svakim plaćanjem Zabinim karticama kao MultiPlusCard član sakupljate dodatne nagradne bodove u obliku BONUS kuna i od Zagrebačke banke!  U svoj korisnički račun na www.multipluscard.hr pridružite Zabinu karticu i počnite sakupljati još više.

Ukoliko još niste, registrirati se u MultiPlusCard program možete ovdje.
Više detalja i informacija o samom MultiPlusCard programu saznajte na linku.

Multiplus mobilna aplikacija:
 
Preuzmite Multiplus mobilnu aplikaciju putem svog pametnog telefona i ostvarite još više popusta! Unutar aplikacije potražite i iskoristite 60% popusta na Termoflex posteljinu, 40% popusta na Silver kolekciju za spavanje, 25% popusta na Feydom garniture, 25% popusta na Miotto asortiman, 20% popusta na Komar tapete i 25% popusta na La Forma asortiman. Popust se obračunava na pune maloprodajne cijene i traje do 31.08.!
 

Premium knjižica:

Do 31.08.  iskoristite 15% popusta na Calligaris asortiman, 20% popusta na Tempur asortiman25% popusta na Miotto Royal Sleeper, 20% popusta na Kuhinje Astra, 20% popusta na MIDJ asortiman, 20% popusta na Nicoletti Home garniture.

 
Napomena: popusti i pogodnosti na osnovu MultiPlus kupona primjenjuju se na punu malprodajnu cijenu i ne zbrajaju se sa ostalim popustima, pogodnostima i poklon bonovima.