Moja košarica
Nema proizvoda

Feydom

Projekt FEYDOM pokrenut je i osnovan 2005. godine od strane Filimene i Zorana Radonjanina kao dizajn studio proizvoda za industriju namještaja. Od tada, projekt je razvijen u stabilnu strukturu koja se sastoji od 3 dijela:

1. Studio za dizajn i razvoj proizvoda:
  • Dizajn je bio temelj projekta od njegovog početka.
  • Inovacija, kreativnost i promjena su neki od faktora oko kojih je projekt orijentiran.
  • Kao potvrdu kvalitete dizajna proizvoda, FEYDOM proizvodima dodijeljene su neke od najprestižnijih nagrada za dizajn diljem svijeta.

2. Proizvodna linija:

  • FEYDOM FURNITURE DOO Skopje osnovana je 2006. godine kao tvrtka za prizvodnju tapeciranog namještaja.
  • Proizvodno postrojenje se nalazi u Makedoniji, u vlastitom proizvodnom objektu od 3900 m2, koji se nalazi u industrijskoj zoni Vizibegovo blizu Skopja.


3. Organizirana mreža za distribuciju i promociju:

Kako bi što bolje promovirali FEYDOM proizvode, razvijena je prezentacija cijelog programa kao koncept sa motom "Sve se mijenja". Prezentacija uključuje postere, videe, i transformacije modela u stvarnom životu, koji brzo privlače pažnju i interes ljudi.


 

Što rade, i zašto to rade?

Od 2005. godine, radili su na konstrukciji i otvaranju poslovne platforme za poduzetnike orijentirane na dizajn. Oni ovaj projekt nazivaju FEYDOM. Kao sliku vodilju, FEYDOM predstavlja dnevnu sobu, sigurno utočište i sretnu misao za sve one koji su uključeni. Nadaju se da će on postati dom za sve nas koji sudjelujemo u njemu, bez obzira na to gdje živjeli na planetu. Svih ovih godina tražili su ljude koji će im se pridružiti, ljude koji razumiju priliku koju ova platforma nudi, i one koji mogu pronaći svoje mjesto na njoj. Ljude sa poduzetničkim duhom koji donose odluke, i koji su spremni preuzeti odgovornost za posljedice tih odluka. Ljudi koje su pronašli, zajedno sa onima koji su pronašli njih, smatraju njihovom najvećom vrijednošću. FEYDOM funkcionira kao posao, stoga ovaj projekt nije zamišljen kao inspirativna simpatična priča, već surova stvarnost. Tvrtke i pojedinci uključeni u ovaj projekt omogućuju idejama da budu realizirane i dizajnerskim skicama da budu proizvedene, promovirane i distribuirane diljem svijeta. Njihovi radni modeli su u potpunosti korporativno transparentni, a podjela resursa i projekata je otvorenog tipa, što znači da je svatko tko može pronaći svoje mjesto u bilo kojem dijelu njihove platforme, dobrodošao je pridružiti im se. Odabrali su dizajn kao temelj koncepta jer dizajn znači inovaciju, stvaranje i promjenu. Rade, griješe, uče i mijenjaju se, čime se mijenja i njihova stvarnost. Kako bi naša djeca postala inovativni stvaratelji vlastite budućnosti, moraju vidjeti primjere koji će im otkriti da je promjeniti svijet zaista moguće. Oni teže ka tome da postanu taj primjer.Cjelokupnu ponudu proizvođača Feydom možete pogledati ovdje.