Moja košarica
Nema proizvoda

SUPER VIKEND akcija

SUPER VIKEND AKCIJA
- 20% na sve od 15. do 19.10. !

 
  
 
Super vikend akcija u Meblo Trade salonima i webshopu uz 20% popusta na kompletan asortiman*
 
Posjetite Meblo Trade salone i webshop od 15. do 19.10. i iskoristite 20% popusta na kompletan asortiman*namještaja, rasvjete i asesoara. Kuhinje, blagovaone, spavaće, dječje i dnevne  sobe, široka ponuda madraca, vrtni asortiman, tekstil i tapete, asesoari...kompletan Meblo Trade asortiman je na popustu od 20% u sklopu SUPER VIKENDA koji u Meblo Tradeu traje čak 5 dana, od četvrtka 15. do ponedjeljka 19.10. Iskoristite ovu super priliku i pružite svojem domu pažnju kakvu zaslužuje u sklopu SUPER VIKENDA u Meblo Tradeu!

Proučite naš širok asortiman i iskoristite ovu najdulju i najveću vikend akciju ikad!

*Popust se primjenjuje na redovne mjesečne kartične popuste, ne odnosi se na Calligaris asortiman i ne zbraja se sa ostalim akcijama i artiklima sa rasprodaje.
 
Kuhinje, sjedeće garniture, madraci, kuhinje, spavaće sobe, stolovi ili stolice, vrtni asortiman, dekoracije i asesoari… izaberite između bogate ponude Meblo Trade salona i iskoristite kratkotrajnu ponudu još danas!


Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za korištenje ove pogodnosti možete nas kontaktirati na shop@meblo.hr ili 098/301-636.

Proučite naš široki asortiman namještaja, rasvjete i dekoracija te obavite najpovoljniju kupnju u sklopu SUPER vikenda.

*Napomena: Popust se zbraja sa redovnim mjesečnim kartičnim popustima, a ne odnosi se na Calligaris asortiman, artikle s rasprodaje i posebne akcije te se ne primijenjuje kod akcija u robi (1+1 gratis, poklon bonovi, gratis proizvodi).