Moja košarica
Nema proizvoda

Tjedan zdravog spavanja

TJEDAN ZDRAVOG SPAVANJA U MEBLO TRADEu 13.-20.03.2019.


Svjetski dan spavanja je događaj koji se obilježava svake godine, sredinom ožujka, i posvećen je spavanju i pozivu na akciju o bitnim temama koje su povezane sa snom, uključujući medicinske, obrazovne i socijalne aspekte, a cilj mu je smanjiti teret poremećaja spavanja u društvu kroz bolju prevenciju i upravljanje poremećajima spavanja.

Meblo Trade već dugi niz godina svjesno brine o vašem zdravlju plasirajući vrhunske proizvode za zdravo spavanje - madrace, nadmadrace, anatomske jastuke, posteljinu i asesoare, a sve sa jednom misijom - osigurati bolju kvalitetu života. Kako bi vas dodatno potakli da spoznate važnost zdravog spavanja odlučili smo se ove godine uključiti u obilježavanje svjetskog dana spavanja, i to na način da ćemo u svojim salonima diljem Hrvatske, u sklopu tjedna zdravog spavanja od 13. do 20.03., promovirati zdrav san i poticati ljude da isprobaju čim više madraca (i ostalih proizvoda za zdravo spavanje) kako bi utvrdili koji proizvod je idealan baš za njih. Naravno, pripremili smo i posebne popuste i pogodnosti kako bi zdrav san bio još dostupniji.

Da sve bude zabavnije pripremili smo i mali nagradni natječaj. Nakon što isprobate sve madrace, odaberite onaj koji je za vas idealan, te podijelite sa nama svoj odabir u obliku Instagram storya (slika ili video). Ono što je vrlo bitno jest svakako označiti Meblo Trade te lokaciju salona u kojem se nalazite. Po jedan story iz svakog Meblo Trade salona osvojiti će jastuk ili posteljinu po izboru iz kolekcija Lavander i Termoflex.

MADRACI NA AKCIJI DO -40%

Meblo trade madraci neprestano se usavršavaju, nadopunjuju, te se konstantno lansiraju novi programi koji su usklađeni sa najnovijim svjetskim trendovima. Svi madraci koji ulaze u akciju su slijedeći:
SILVER kolekcija -40%Adry Cool na dimenzije sa zalihe -40%Matterra sa zaštitom od zračenja -35%Lyocell Hard -35%,   Antistress Hard -35%Perla Multipocket -25%Amalthea -30%Almary -30%Nord Star -30%Cydonia -30%Tempur i Sealy -20%

Izdvajamo iz akcije:
madraci već od 845 kn
Perla Mutlipocket - Džep. opruge u
7 zona sa 4 cm Memory pjene
Tempur i Sealy
Luksuzni madraci

 

KREVETI NA AKCIJI DO -25%

Meblo Trade u svojoj ponudi nudi veliki izbor kreveta kao i materijala od kojih se izrađuju: metalni kreveti, drveni kreveti, kožni kreveti, sa ili bez spremišta. Sve krevete koji ulaze u akciju su:
TED BED -25%Punkt -20%MAB -25%Miotto -25%, Domus Arredi -25%, Iron Art -15%, Bellus -15%, Alples do -24%

Izdvajamo iz akcije:

10.117 kn -25%= 7.587 kn

Punkt Gramos sa spremištem

od 3.762 kn - 20%= 3.009 kn
Colonia sa spremištem
6.499 kn -25%= 4.874 kn
MAB Magic
od 5.083 kn - 25%= 3.812 kn

 

DODATNI ASORTIMAN ZDRAVOG SPAVANJA DO -30%

TED BED Podnice -25%, TED BED Nadmadraci - 30%, Zaštitne navlake -15%, Jastuci -20%, TED BED Posteljina i popluni -20%

Izdvajamo iz akcije:

od 333 kn

Posjetite Meblo Trade salone u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku u tjednu zdravog spavanja od 13. do 20.03., osvjestite važnost odabira odgovarajućeg madraca, te iskoristite popuste i pogodnosti.