Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Sealy - kvalitetan san nadohvat ruke

Sealy madraci dizajnirani su kako bi vam donijeli savršen spoj udobnosti i podrške po odličnoj cijeni. S obzirom na to da je svaki madrac izrađen od najkvalitetnijih materijala, s razlogom možemo tvrditi da će vam Sealy madrac godinama pružati savršenu podršku. Vrijednu kolekciju Sealy madraca možete pronaći u svim Meblo Trade salonima i na web stranici. Meblo Trade ekskluzivan je distributer Sealy madraca za Hrvatsku.

Kada ležite na Sealy madracu, u prisutnosti ste preko stoljeća neprekidne inovacije u izradi madraca. Putovanje koje je započelo još davne 1881. u gradiću Sealy u Texasu, kada je Daniel Haynes koji se bavio proizvodnjom strojeva za obradu pamuka dobio zahtjev za ispunu madraca pamuku. I onda sljedeću, pa još jednu, i tako se rodio proces inovacija i nekoliko patenata. Kreirali su hipoalergenske madrace koji inkorporiraju moderne tehnologije kao šta su Smart Fibres i Geltex, te mnoge druge adaptivne tehnologije koje će zadovoljiti svačije individualne potrebe. 


Tri vrste Sealy madraca pružit će vam baš onu podršku kakvu želite, bilo da se odlučite na opruge, memorijsku pjenu ili hibrid. Svaki od ovih modela odsada je dostupan s ekskluzivnom Posturepedic™ tehnologijom koja kombinira vrhunski dizajn i najkvalitetnije materijale kako bi se postigla savršena razina podrške za svaki dio tijela, a time i najbolja udobnost. Ekskluzivnu Posturepedic™ tehnologiju razvio je Sealy i s njom možete uživati u zdravom i opuštajućem snu.

Zonal Support system tehnologija koja se nalazi u Sealy madracima napravljena je tako da pruža veću potporu tijelu na mjestima gdje je to potrebno, dok na drugim mjestima istovremeno osigurava mekoću kako bi pomogla podržati i poravnati kralježnicu i smanjiti uobičajene bolove i ukočenja koji se događaju pri spavanju na lošim madracima. 

Jedan od najprodavanijih modela Sealy madraca je Nevada, tvrdi madrac iz Sealy Posture Premier ranga. Ovaj tvrdi madrac kombinacija je PostureTech®II opruga i Sealy pjene koja pruža opuštajuću i zdravu podršku. Ako želite izabrati najbolji tvrdi madrac, onda je ovaj model pravi odabir za vas, osobito ako ste u potrazi za tvrđim madracem koji pruža više podrške. EdgeGuard® tehnologija podupire tijelo i osigurava tvrdu podršku na samim rubovima.
 

 
Još jedan model kojeg kupci vrlo cijene je Florida – madrac s oprugama koji odgovara svakom pokretu i nudi visoku razinu potpore ekskluzivnom Posturepedic™ tehnologijom, dizajniranom kako bi okretanje u snu postalo puno lakše i ugodnije. Florida model madraca unaprijedio je tradicionalni madrac s oprugama, dodajući ekskluzivnu Sealy Posturepedic™ tehnologiju, patent tvrtke koja predstavlja najnovija rješenja za spavanje. Nudi iznimnu udobnost usmjerenu na najteži dio tijela, uz pojačanu podršku gdje je najpotrebnija.
 
Sealy madraci su precizno izrađeni i testirani kako bi se osigurala kvaliteta i trajnost. Uz 5 do 10 godina jamstva, kupci mogu biti sigurni da će ih Sealy podržavati u godinama koje dolaze. Odabir Sealy brenda jasan je izbor, jedino što vam preostaje je odlučiti se za jedan od modela.