Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Uredili smo kuhinju Marijane Batinić

Naša kuhinja SPHERA FRAMA savršeno se uklopila u novi dom kod Marijane Batinić


Kuhinja je izrađena od visokokvalitetnih MDF fronti u lakiranoj obrada u boji po želji iz RAL, odnosno NCS palete boja. Ovaj model izrađen je u boji Mat_RAL7026/MdfMatt. Specifičan i elegantan izgled vratnica sa ukladama estetski podižu kuhinju i čine je prilagodljivom i klasičnim i modernim prostorima, a uklade su ujedno i funkcionalne jer služe kao ručke. Luksuzan sastav sa kolonama (ormarima) za ugradnju hladnjaka i pećnice izrađen je pod kosinom u zahtjevnom prostoru cijelim smještenim pod kosim stropom. Oprema elemenata odrađena je sa vrhunskim izvlačnim mehanizmima, dubokim ladicama i dodacima za bolju organizaciju prostora u ladicama. Ukupna dužina elemenata je 733 cm (elementi na zidu + otok). Cijena drvenog dijela ove kuhinje iznosila je 85.282 kn.


Sphera kuhinja Frama inspirirana je tradicionalnim vizualnim jezikom, a izrađena najnaprednijom tehnologijom i kao takva predstavlja odgovor na suvremene potrebe klijenata. Specifičan identitet daju joj sofisticirane uklade na frontama, koje osim karaktera, zadovoljavaju i funkcionalni aspekt jer služe kao ručke za otvaranje. Odabirom dodatnih kuhinjskih elemenata moguće je postići tradicionalni, ali i u potpunosti suvremeni izgled kuhinje. Svojim širokim spektrom boja i materijala, kuhinja Frama lako se prilagođava svakom prostoru. Snažnim argumentima visoke kvalitete, izdržljivosti, nečujnosti i estetike odabran je premium tip ladice. Svaka ugrađena ladica prati vizualni jezik i funkcionalnost Sphera kuhinje.

Ukoliko želite izračun cijene za kuhinju Frama ili neki drugi model Sphera kuhinja javite nam se sa detaljima na shop@meblo.hr ili 098/301-636. Kuhinje možemo u potpunosti prilagoditi vašem prostoru i izraditi ih za vas baš onako kako želite!