Moja košarica
Nema proizvoda

MAB Mya

Dječja soba Mya 09

Šifra:250899
Boja:crvena, siva, natural sa strukturom drveta
Artikl nije dostupan
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Mab Mya je kolekcija dječjih spavaćih soba modernog stila koja odgovara zahtjevima rastuće obitelji. Mya se kroz vrijeme može prilagoditi vašim potrebama u pogledu opremanja, stila i funkcije. Mya nudi cjelovit asortiman rješenja za spavaće sobe vaše djece i tinejdžera, savršene i za najmanje prostore. Odaberite Mab Mya izbor dizajnerskih rješenja koja uključuju standardne krevete, krevete na kat, nočne ormariće, zidn elemente, stolove, ormare i još mnogo elemenata uređenja koji upotpunjuju prostor. Mab Mya kolekcija omogućuje izradu spavaćih soba za najrazličitije potrebe! Njihov predloženi izgled soba pruža nekoliko korisnih savjeta kako pojednostaviti izbor kombinacija, prilagođavajući ih vašim osobnim prostorima i ukusima.

Sastav:

  • Krevet Onda sa podnicomo na izvlačenje , za madrac 190x90 cm, vanjska dimenzija kreveta je 199,4x83x100,4h cm
  • Element s krevetom na kat i ormarima (uključuje sve oko doljnjeg kreveta), dim. 87,4x204,9x251,2h cm + Ormar s dva vrata
  • Zidni element Fun, dim. 46x30x100
  • Zaštitna pregrada na krevetu na kat
  • Stepenice

Dječja soba se može naručiti i u drugim bojama te s drugim dodatnim elementima po želji. Za više informacije pogledajte katalog ili nam se javite na shop@meblo.hr ili na 098/301-636. Elemente je moguće i zasebno kupiti.