Moja košarica
Nema proizvoda

Kuhinjesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Kuhinje Astra

/Slike kategorija/Kuhinje.jpg
Meblo Trade program kuhinja Astra odlikuje se vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i komponibilnošću te prilagođavanju svačijim zahtjevima. Astra koristi materijale i proizvodne metode koje ne narušavaju ekološku ravnotežu, gdje se eksploatacija drva događa na kontrolirani način tako da se ne oštećuju šume. Drvo korišteno u Astra kuhinjama dolazi sa posebnih plantaža na kojima je uspostavljena ravnoteža između eksploatacije i sadnje. Višeslojni materijali koji se koriste u  dijelovima Astra kuhinja prirodni su izbor u skladu s Bio arhitekturom, te ekološko prihvatljiv proizvod jer ne koriste nedostatne sirovine. Stoga Astra kuhinje ponosno nose znak  'Garantirani ekološki paneli - 100% reciklirano drvo'.

Za Vas koji nemate mogućnost posjetiti salon ili se nalazite daleko od gradova gdje imamo prodajne salone, sve možete riješiti i bez izlaska iz kuće. Sa konkretnim upitom, obratiti se možete našem stručnjaku za razradu kuhinja na e-mail studio@meblo.hr. Više detalja o samim kuhinjama možete vidjeti OVDJE.