Moja košarica
Nema proizvoda

Kuhinjesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Kuhinje

/Slike kategorija/Kuhinje.jpg
Kuhinja danas nije samo prostorija u kući u kojoj se priprema hrana, već nešto mnogo više. To je mjesto na kojem se može zadovoljiti potreba za obiteljskim i prijateljskim druženjem, koja su danas, uz užurbani životni ritam, svedena na minimum. Upravo zbog toga, opremanju kuhinje, treba se pristupiti oprezno jer je veoma bitno da se dobro oblikovanje poveže s ugodnim ozračjem. S pažljivim projektiranjem moguće je i u malenom prostoru ostaviti dojam prostranosti te zadovoljiti sve funkcionalne potrebe kojima kuhinja mora udovoljavati. Uređenje kuhinje može se smatrati uspješnim ukoliko je ona složena u kontinuitetu i ne postoji neiskorišten prostor. Meblo Trade nudi široku paletu kuhinja renomiranih svjetskih proizvođača.  U ponudi Meblo Trade-a pronaći ćete kuhinje njemačkog proizvođača Varia Purion, talijanske Astra kuhinje, kuhinje hrvatskog proizvođača Sphera te slovenske Alples kuhinje. Sve kuhinje izrađuju se po vašim željama i mjerama.

Za planiranje kuhinja u Meblo Trade-u se koriste kompjuterski programi koji na vrlo brz i jednostavan način mogu simulirati željenu kuhinju u zadanom prostoru. Stručno osoblje u Meblo Trade salonima uvijek će Vam rado udijeliti savjet te prema Vašim napucima složiti "kuhinju iz snova". Uz besplatnu dostavu i montažu (u zonama gradova gdje se nalaze Meblo Trade saloni) Meblo Trade Vam pruža zaista kompletnu uslugu.

Za one koji nemaju mogućnost posjetiti salon ili se nalaze daleko od gradova gdje imamo prodajne salone, sve možete riješiti i bez izlaska iz kuće. Sa konkretnim upitom, obratiti se možete našem stručnjaku za razradu kuhinja na e-mail studio@meblo.hr.

Za sve detalje obratite nam se na info@meblo.hr.