Moja košarica
Nema proizvoda

Kuhinjesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Kuhinje

/Slike kategorija/Kuhinje.jpg
Meblo Trade nudi široku paletu kuhinja renomiranih svjetskih proizvođača.  U ponudi Meblo Trade-a pronaći ćete kuhinje njemačkog proizvođača Vivari by Nobilia, talijanske Astra kuhinje, kuhinje hrvatskog proizvođača Sphera te slovenske Alples kuhinje. Sve kuhinje izrađuju se po vašim željama i mjerama.

Za sve upite vezane uz kuhinje; zahtjeve za ponudom, dogovor termina za izradu projekta i ostale detalje obratite nam se na e-mail info@meblo.hr. Također, pozivamo Vas i da posjetite naše prodajne salone gdje možete uživo vidjeti izložbene primjerke različitih modela kuhinja te sve materijale, obrade, boje i ostale detalje. Za planiranje kuhinja u Meblo Trade-u se koriste kompjuterski programi koji na vrlo brz i jednostavan način mogu simulirati željenu kuhinju u zadanom prostoru. Stručno osoblje u Meblo Trade salonima uvijek će Vam rado udijeliti savjet te prema Vašim napucima složiti "kuhinju iz snova". Uz besplatnu dostavu i montažu (u zonama gradova gdje se nalaze Meblo Trade saloni) Meblo Trade Vam pruža zaista kompletnu uslugu.

 

Kuhinja danas nije samo prostorija u kući u kojoj se priprema hrana, već nešto mnogo više. To je mjesto na kojem se može zadovoljiti potreba za obiteljskim i prijateljskim druženjem, koja su danas, uz užurbani životni ritam, svedena na minimum. Upravo zbog toga, opremanju kuhinje, treba se pristupiti oprezno jer je veoma bitno da se dobro oblikovanje poveže s ugodnim ozračjem. S pažljivim projektiranjem moguće je i u malenom prostoru ostaviti dojam prostranosti te zadovoljiti sve funkcionalne potrebe kojima kuhinja mora udovoljavati. Uređenje kuhinje može se smatrati uspješnim ukoliko je ona složena u kontinuitetu i ne postoji neiskorišten prostor.

Za sve detalje obratite nam se na info@meblo.hr.