Moja košarica
Nema proizvoda

Kuhinjesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Kuhinje Sphera

/Slike kategorija/Kuhinje.jpg
Izbor proizvoda u relaciji s funkcionalnim i prostornim zahtjevima te mogućnost personalizacije, ključni su momenti u odabiru savršene kuhinje. Vodeći se tim načelima, Sphera naglasak stavlja na kvalitetu i dizajn te široku mogućnost odabira materijala i boja. Uvijek korak ispred u praćenju novih tehnologija i tehnika obrade materijala, Sphera nudi jedinstven spoj modernog dizajna i tradicije kvalitete. Minimalističkim dizajnom čistih linija i inovativnim rješenjima, Sphera kuhinje odgovaraju na zahtjeve suvremenog življenja ostavljajući prostor originalnim idejama klijenata pri kreiranju doma po vlastitoj želji.

"Efecta" SpheraKuhinja Efecta
Modernim dizajnom čistih linija i visokom funkcionalnošću, kuhinja Efecta predstavlja kulturu dobrog življenja. Specifičan identitet daju joj visokokvalitetne ručkice od nehrđajućeg čelika koje se protežu u punoj dužini ladica i ormara. Pomnim odabirom kuhinjskih elemenata moguće je postići izgled tradicionalne, ali i u potpunosti moderne kuhinje lako prilagodljive svakom prostoru. Uz mogućnost kombiniranja boja i materijala Efekta na najbolji način spaja tri esencijalne vrijednosti: kvalitetu, funkcionalnost i dizajn.


"Meandra" SpheraKuhinja Meandra
Meandra je kuhinja dizajnerski orijentiranog koncepta i visoke funkcionalnosti. Upotrebom novih tehnologija kreiran je inovativan i iznimno funkcionalan sustav otvaranja. Umjesto klasičnih ručkica, u punoj visini i širini urezani su utori na dvije stranice ladica ili ormara omogućujući pristup otvaranju na dva mjesta. Osim funkcionalne prednosti, utori ostavljaju dojam razigrane forme i specifičnog vizualnog identiteta. Kombinacijom otvorenih i zatvorenih elemenata, kuhinju je moguće personalizirati odabirom vidljivih i skrivenih osobnih predmeta. Široka mogućnost odabira kombinacija boja i materijala, još je jedna od mnogih prednosti ove kuhinje.

"Etia" SpheraKuhinja Etia
Etia je kuhinja specifičnog, originalnog dizajna koji otvara brojne mogućnosti personalizacije. Linijski profil otvaranja kuhinjskih elemenata daje elegantnu formu i olakšava upotrebu. Kao jedna od brojnih opcija, nudi se izrada podnožja kuhinje od poliranog inox čelika - stvara se efekt ogledala te dojam da kuhinja lebdi u zraku. Višenamjenski pult za pripremu ili konzumaciju hrane dolazi u nekoliko opcija slaganja, ovisno o ukusima i potrebama klijenata. Kuhinja također nudi razne tlocrtne kompozicije slaganja čime se prilagođava bilo kojem prostoru, neovisno o njegovoj veličini i zahtjevnosti.

"Linea" SpheraKuhinja Linea
Elegantan, minimalistički dizajn upotpunjen profinjenim detaljima posebnost je Linea kuhinje. Povišeni element s funkcijom dodatne radne plohe ili jedaćeg stola odgovara zahtjevima suvremenog življenja. Umjesto ručkica nailazimo na inovativan aluminijski profil u punoj dužini ladice ili ormara koji uvelike olakšava korištenje i podiže funkcionalnost kuhinje na novu razinu. Otvoreni elementi u kontrastnoj boji namijenjeni odlaganju predmeta upotpunjuju profinjenost Linea kuhinje. Široka mogućnost odabira materijala i palete boja zadovoljit će ukuse i potrebe klijenata u kreiranju osobnog, orginalnog stila.

"Litia" SpheraKuhinja Litia
Kuhinja Litia svojom elegantnom formom ostavlja minimalistički prostorni dojam. Posebnost kuhinje očituje se u ugradnji izuzetno funkcionalne ručkice u obliku profila, ugrađenoj u punoj širini fronta ladica ili ormara. Ručkice dolaze u dvije varijante eloksiranog aluminija, dok cijela kuhinja pruža mogućnost odabira više vrsta materijala, obrada i boja. Otvorena polica na koju možemo smjestiti ukrasne ili funkcionalne predmete, smještena je ispod gornjih ormarića s mogućnošću odabira više dimenzija. Kuhinju krasi jednostavnost čistih linija koja se s lakoćom prilagođava modernom ali i tradicionalnom prostoru.

"Slota" SpheraKuhinja Slota
Kuhinju Slota krasi funkcionalnost i zaigrani dizajn uz lakoću prilagodbe svakom prostoru. Inovacija je u sistemu otvaranja, umjesto ručkica na frontama ladica nailazimo na vertikalne i horizintalne utore. Osim što olakšavaju otvaranje, utori stvaraju zanimljivu vizualnu igru koja čini identitet kuhinje. Kombinacijom zatvorenih i otvorenih elemenata, otvara se mogućnost kreiranja savršenog spoja tradicionalnog i modernog dizajna kuhinje."Plaina" SpheraKuhinja Plaina
Minimalističkim dizajnom Plaina se savršeno uklapa u suvremeni način življenja. Jednostavna, praktična i ugodna. Upotrebom novih tehnologija stvorene su "skrivene ručkice" u obliku horizontalnih utora u punoj širini ladice ili ormara koje osim što olakšavaju otvaranje, naglašavaju profinjenost i čistoću dizajna. Visoka tehnologija i suvremeni dizajn na najbolji se način susreću u Plaini, ostavljajući mogućnost prilagodbe različitim prostorima."Grida" SpheraKuhinja Grida
Modularnost kao glavna karakteristika Gride dopušta različite kombinacije personalizacije. Tradicionalni element otvorenih polica integriran je u modernu formu dopuštajući da se istakne čistoća dizajna. Police se mogu postavljati po izboru i željama klijenata kako bi predmeti koje svakodnevno koristimo pri kuhanju bili nadohvat ruke. Uz mogućnost odabira boja i materijala, kuhinja nudi jedinstvenu mogućnost personalizacije i unikatnosti. Iako je krasi minimalistički, moderan dizajn - Grida svojim tradicionalnim elementima unosi toplinu u vaš dom.


"Neata" SpheraKuhinja Neata
Neata donosi esencijalni, a u isto vrijeme orginalni stil i funkcionalnost. Njena posebnost su široki utori urezani u fronte ladica što omogućuje lakše i jednostavnije otvaranje. Pune plohe mat ili visokog sjaja u kombinaciji s oblikom utora čine ovu kuhinju privlačnom klijentima koji njeguju suvremeni, ali i tradicionalni stil. Kombinacijom boja i materijala kuhinja se s lakoćom prilagođava zahtjevima i stilu klijenata.