Moja košarica
Nema proizvoda

Kuhinjesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Kuhinje Sphera

/Slike kategorija/Kuhinje.jpg
Izbor proizvoda u relaciji s funkcionalnim i prostornim zahtjevima te mogućnost personalizacije, ključni su momenti u odabiru savršene kuhinje. Vodeći se tim načelima, Sphera naglasak stavlja na kvalitetu i dizajn te široku mogućnost odabira materijala i boja. Uvijek korak ispred u praćenju novih tehnologija i tehnika obrade materijala, Sphera nudi jedinstven spoj modernog dizajna i tradicije kvalitete. Minimalističkim dizajnom čistih linija i inovativnim rješenjima, Sphera kuhinje odgovaraju na zahtjeve suvremenog življenja ostavljajući prostor originalnim idejama klijenata pri kreiranju doma po vlastitoj želji.

Za one koji nemaju mogućnost posjetiti salon ili se nalaze daleko od gradova gdje imamo prodajne salone, sve možete riješiti i bez izlaska iz kuće. Sa konkretnim upitom, obratiti se možete našem stručnjaku za razradu kuhinja na e-mail studio@meblo.hr.

"Efecta" SpheraKuhinja Efecta
Modernim dizajnom čistih linija i visokom funkcionalnošću, kuhinja Efecta predstavlja kulturu dobrog življenja. Specifičan identitet daju joj visokokvalitetne ručkice od nehrđajućeg čelika koje se protežu u punoj dužini ladica i ormara. Pomnim odabirom kuhinjskih elemenata moguće je postići izgled tradicionalne, ali i u potpunosti moderne kuhinje lako prilagodljive svakom prostoru. Uz mogućnost kombiniranja boja i materijala Efekta na najbolji način spaja tri esencijalne vrijednosti: kvalitetu, funkcionalnost i dizajn.
  • Više detalja o kuhinji pogledajte u ovdje, a o materijalima ovdje"Meandra" SpheraKuhinja Meandra
Meandra je kuhinja dizajnerski orijentiranog koncepta i visoke funkcionalnosti. Upotrebom novih tehnologija kreiran je inovativan i iznimno funkcionalan sustav otvaranja. Umjesto klasičnih ručkica, u punoj visini i širini urezani su utori na dvije stranice ladica ili ormara omogućujući pristup otvaranju na dva mjesta. Osim funkcionalne prednosti, utori ostavljaju dojam razigrane forme i specifičnog vizualnog identiteta. Kombinacijom otvorenih i zatvorenih elemenata, kuhinju je moguće personalizirati odabirom vidljivih i skrivenih osobnih predmeta. Široka mogućnost odabira kombinacija boja i materijala, još je jedna od mnogih prednosti ove kuhinje.
  • Više detalja o kuhinji pogledajte u ovdje, a o materijalima ovdje


"Retro" SpheraKuhinja Retro
Retro je novi model Sphera kuhinje, pažljivo razrađen rezultat kreiran u suradnji sa Sphera klijentima. Osluškivali smo potrebe i snove, inspirirali se prošlim vremenima te postigli nostalgiju uz svu funkcionalnost i pristup suvremenoj tehnologiji. Retro je kuhinja minulih desetljeća koja svakome prostoru daje neodoljivo, toplo srce doma.
  • Više detalja o materijalima pogledajte ovdje
"Linea" SpheraKuhinja Linea
Elegantan, minimalistički dizajn upotpunjen profinjenim detaljima posebnost je Linea kuhinje. Povišeni element s funkcijom dodatne radne plohe ili jedaćeg stola odgovara zahtjevima suvremenog življenja. Umjesto ručkica nailazimo na inovativan aluminijski profil u punoj dužini ladice ili ormara koji uvelike olakšava korištenje i podiže funkcionalnost kuhinje na novu razinu. Otvoreni elementi u kontrastnoj boji namijenjeni odlaganju predmeta upotpunjuju profinjenost Linea kuhinje. Široka mogućnost odabira materijala i palete boja zadovoljit će ukuse i potrebe klijenata u kreiranju osobnog, orginalnog stila.
  • Više detalja o kuhinji pogledajte u ovdje, a o materijalima ovdje


"Litia" SpheraKuhinja Litia Kuhinja Litia svojom elegantnom formom ostavlja minimalistički prostorni dojam. Posebnost kuhinje očituje se u ugradnji izuzetno funkcionalne ručkice u obliku profila, ugrađenoj u punoj širini fronta ladica ili ormara. Ručkice dolaze u dvije varijante eloksiranog aluminija, dok cijela kuhinja pruža mogućnost odabira više vrsta materijala, obrada i boja. Otvorena polica na koju možemo smjestiti ukrasne ili funkcionalne predmete, smještena je ispod gornjih ormarića s mogućnošću odabira više dimenzija. Kuhinju krasi jednostavnost čistih linija koja se s lakoćom prilagođava modernom ali i tradicionalnom prostoru.
  • Više detalja o kuhinji pogledajte u ovdje, a o materijalima ovdje


"Slota" SpheraKuhinja SlotaKuhinju Slota krasi funkcionalnost i zaigrani dizajn uz lakoću prilagodbe svakom prostoru. Inovacija je u sistemu otvaranja, umjesto ručkica na frontama ladica nailazimo na vertikalne i horizintalne utore. Osim što olakšavaju otvaranje, utori stvaraju zanimljivu vizualnu igru koja čini identitet kuhinje. Kombinacijom zatvorenih i otvorenih elemenata, otvara se mogućnost kreiranja savršenog spoja tradicionalnog i modernog dizajna kuhinje.
  • Više detalja o kuhinji pogledajte u ovdje, a o materijalima ovdje
"Plaina" SpheraKuhinja Plaina
Minimalističkim dizajnom Plaina se savršeno uklapa u suvremeni način življenja. Jednostavna, praktična i ugodna. Upotrebom novih tehnologija stvorene su "skrivene ručkice" u obliku horizontalnih utora u punoj širini ladice ili ormara koje osim što olakšavaju otvaranje, naglašavaju profinjenost i čistoću dizajna. Visoka tehnologija i suvremeni dizajn na najbolji se način susreću u Plaini, ostavljajući mogućnost prilagodbe različitim prostorima.
  • Više detalja o kuhinji pogledajte u ovdje, a o materijalima ovdje
"Grida" SpheraKuhinja Grida
Modularnost kao glavna karakteristika Gride dopušta različite kombinacije personalizacije. Tradicionalni element otvorenih polica integriran je u modernu formu dopuštajući da se istakne čistoća dizajna. Police se mogu postavljati po izboru i željama klijenata kako bi predmeti koje svakodnevno koristimo pri kuhanju bili nadohvat ruke. Uz mogućnost odabira boja i materijala, kuhinja nudi jedinstvenu mogućnost personalizacije i unikatnosti. Iako je krasi minimalistički, moderan dizajn - Grida svojim tradicionalnim elementima unosi toplinu u vaš dom.
  • Više detalja o kuhinji pogledajte u ovdje, a o materijalima ovdje"Neata" SpheraKuhinja Neata
Neata donosi esencijalni, a u isto vrijeme orginalni stil i funkcionalnost. Njena posebnost su široki utori urezani u fronte ladica što omogućuje lakše i jednostavnije otvaranje. Pune plohe mat ili visokog sjaja u kombinaciji s oblikom utora čine ovu kuhinju privlačnom klijentima koji njeguju suvremeni, ali i tradicionalni stil. Kombinacijom boja i materijala kuhinja se s lakoćom prilagođava zahtjevima i stilu klijenata.
  • Više detalja o kuhinji pogledajte u ovdje, a o materijalima ovdje