Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Blagovaone

/Slike kategorija/Blagovaone_1.jpg
Blagovaonica je prostorija u domu u kojoj je obitelj najčešće na okupu. Kako bi se ta obiteljska druženja uz pripremu i konzumiranje hrane odvijala u što udobnijem okruženju, potrebno je pažljivo pristupiti opremanju blagovaonice. Vrijeme koje provodimo za stolom ne svodi se samo na puko zadovoljavanje potrebe za hranom, već je to vrijeme koje provodimo sa svojim ukućanima i dragim osobama. Meblo Trade vam omogućuje da ga provedete na najbolji mogući način. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca.
U Meblo Trade ponudi pronaći ćete blagovaonice renomiranih proizvođača kao što su Calligaris, Miotto i Modenese Gastone.

U sklopu Meblo trade salona u Maksimirskoj 112, odmah nadomak parka Maksimir nalazi se jedini Calligaris studio u Hrvatskoj sa garancijom najniže Calligaris cijene! Pozivamo Vas da nas posjetite i uvjerite se u raskošnu ponudu kvalitetnih, inovativnih i duhovitih Calligaris rješenja za vaše blagovaone, dnevne boravke, kuhinje, spavaće i radne sobe!

Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.

Miotto design nudi udobne kožne, tapecirane ili drvene stolice koje pružaju vrhunski osjećaj udobnosti te iznimno kvalitetne stolovi atraktivnog dizajna nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Modenese  Gastone u svojoj ponudu uključuje pretežito blagovaonice klasičnog dizajna od punog drveta, u raznim kombinacijama boja i modela.

Proučite našu ponudu, odaberite nešto po vlastitom ukusu i uljepšajte svakodnevna obiteljska druženja.