Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Dječje/mladenačke sobe

/Slike kategorija/Djecje sobe.jpg
Opremanje dječje sobe uvijek predstavlja poseban izazov, kako za roditelje, tako i za djecu, koja nikako ne smiju biti izostavljena iz tog procesa. Najbitnije je da soba bude funkcionalna, praktična i naravno, djetetu zanimljiva. Problem obično predstavlja nedostatak prostora, jer dječja soba nikada nije dovoljno velika. Proizvođači namještaja taj su problem prevladali na način da su proizveli multifuncionalne komade namještaja kojima se jednim potezom mijenja namjena i oblik. Meblo trade nudi dječje sobe tri renomirana dobavljača: MAB Mya, Mali Princ i Alples Planet.Dječja soba Mali Princ Dječje sobe Mali Princ dostupne su u širokoj paleti intenzivnih boja te omogućavaju razne kombinacije slaganja elemenata funkcionalnog i suvremenog dizajna. Mali Princ je idealna soba za predškolsku djecu i đake. Naročito je prikladna za dvoje ili više djece u jednoj sobi zahvaljujući širini ponude kreveta na kat. Dječje sobe Mali Princ odlikuju se vrlo dobrom kvalitetom te primjerenim cijenama. Novitete u ponudi dječjih soba Mali Princ možete vidjeti u galeriji. Katalog programa možete pogledati ovdje.
Krevet Cuore Liniju MAB Mya odlikuje izuzetno široka mogućnost kombiniranja raznih elemenata, kvalitetni i ekološki materijali kako bi se dobio što funkcionalniji i maksimalno iskorišten prostor. MAB Mya pažnju obraća prvenstveno na potrebu djece, pa stoga u svojim sobama predviđa prostor za ugodno spavanje, učenje i igru. Paleta boja dječjih soba MAB vrlo je opsežna, dizajn suvremen i prilagodljiv, što dopušta svakom djetetu da sobu prilagodi svojim potrebama u različitim fazama odrastanja, pa tako ista soba «raste» s djetetom i pretvara se iz dječje u mladenačku. Katalog programa možete pogledati ovdje.
Dječja soba Planet Komponibilan program dječjih i mladenačkih soba Alples Planet! Najnoviji program dječjih soba, pod nazivom Planet, koncipiran je na način koji odgovara potrebama sasvim male djece, ali i tinejdžera. Soba za bebe, koja se sastoji od dječjeg krevetića, prostora za previjanje te za spremanje potrepština i rublja vrlo se jednostavno može pretvoriti u sobu za školarca. Element sa nastavkom za previjanje može se, naime, vrlo lako skinuti te se na njegovo mjesto može montirati npr. vezna polica. Dječji krevetić jednostavno se može zamijeniti s krevetom širine 90 cm. Katalog programa možete pogledati ovdje.

Sve upite ili zahtjev za konkretnom ponudom možete poslati na info@meblo.hr, ili pozivom na broj 098/301-636. Naši prodajni savjetnici sa zadovoljstvom će odgovoriti na sva vaša pitanja.