Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Dječje/mladenačke sobe

/Slike kategorija/Djecje sobe.jpg
Opremanje dječje sobe i sobe za mlade uvijek predstavlja poseban izazov, kako za roditelje, tako i za djecu, koja nikako ne smiju biti izostavljena iz tog procesa. Puno puta dogodi se da djeca i mladi imaju jednu želju, a roditelji su svjesni da je to teško izvesti jer njihova soba nije dovoljno velika. Mi nudimo rješenje! Najvažnije je da dječja soba bude funkcionalna, praktična i naravno, zanimljiva djetetu. Proizvođači namještaja problem premalog prostora prevladali su na način da su proizveli multifunkcionalne komade namještaja kojima se jednim potezom mijenja namjena i oblik. Osim dječjih soba, Meblo Trade nudi i tinejdžerske sobe, odnosno sobe za mlade, i to u potpunim sastavima ili odvojenim elementima. Meblo Trade nudi dječje sobe renomiranih dobavljača: MAB Mya, i Alples Planet.Krevet Cuore Liniju MAB Mya odlikuje izuzetno široka mogućnost kombiniranja raznih elemenata, kvalitetni i ekološki materijali kako bi se dobio što funkcionalniji i maksimalno iskorišten prostor. MAB Mya pažnju obraća prvenstveno na potrebu djece, pa stoga u svojim sobama predviđa prostor za ugodno spavanje, učenje i igru. Paleta boja dječjih soba MAB vrlo je opsežna, dizajn suvremen i prilagodljiv, što dopušta svakom djetetu da sobu prilagodi svojim potrebama u različitim fazama odrastanja, pa tako ista soba «raste» s djetetom i pretvara se iz dječje u mladenačku. Katalog programa možete pogledati ovdje.
Dječja soba Alples Planet Komponibilan program dječjih i mladenačkih soba Alples Planet! Najnoviji program dječjih soba, pod nazivom Planet, koncipiran je na način koji odgovara potrebama sasvim male djece, ali i tinejdžera. Soba za bebe, koja se sastoji od dječjeg krevetića, prostora za previjanje te za spremanje potrepština i rublja vrlo se jednostavno može pretvoriti u sobu za školarca. Element sa nastavkom za previjanje može se, naime, vrlo lako skinuti te se na njegovo mjesto može montirati npr. vezna polica. Dječji krevetić jednostavno se može zamijeniti s krevetom širine 90 cm. Katalog programa možete pogledati ovdje.

Sve upite ili zahtjev za konkretnom ponudom možete poslati na info@meblo.hr, ili pozivom na broj 098/301-636. Naši prodajni savjetnici sa zadovoljstvom će odgovoriti na sva vaša pitanja.