Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Sjedeće garniture i fotelje

/Slike kategorija/Sjedece garniture.jpg
Meblo Trade asortiman sjedećih garnitura zaista je širok te smo uvjereni da će svatko pronaći nešto po vlastitom ukusu. Mnoštvo različitih modela, materijala i kombinacija, modernih ili klasičnih, sa ili bez ležaja, u preko 100 različitih nijansi boja. Meblo Trade također ima i ponudu različitih fotelja koje će idealno popuniti sve kućne prostore. Taburei se uklapaju u svaki dnevni boravak i sve više kućanstava se odlučuje upravo na te male nenametljive elemente za sjedenje. Popunjavanje prostora može se upotpuniti i vrećama za sjedenje. Sjedeće garniture unose živost u vaš prostor, te omogućuju sjedenje više osoba odjednom ukoliko se u kući nađe veći broj ljudi.
U ponudi webshopa nalazi se samo dio široke ponude Meblo Trade garnitura. Ukoliko ne uspijete pronaći nešto što Vam odgovara slobodno posjetite najbližu Meblo Trade prodavaonicu ili nam se obratite na shop@meblo.hr, te 098/301-636. Sigurni smo da ćemo uspjeti pronaći nešto pa Vašem ukusu.