Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Spavaće sobe

/Slike kategorija/Spavace sobe.jpg
Kategorija spavaće sobe obuhvaća širok izbor visokokvalitetnog namještaja dizajniranog da stvori miran i opuštajući ambijent u vašoj spavaćoj sobi. Meblo kolekcija uključuje sve što vam je potrebno za opremanje vaše spavaće sobe, uključujući krevete, ormare, komode, noćne ormariće, i kompletne spavaće sobe. Bez obzira na vaš ukus i stil, naša ponuda nudi mnogo opcija za odabir, od klasičnih do modernih, minimalističkih ili rustikalnih. Naš tim vam je uvijek na raspolaganju da vam pomogne odabrati savršen komad namještaja koji odgovara vašim potrebama. Istražite našu kolekciju i pronađite namještaj za spavaću sobu na akciji koji će vam pomoći da stvorite svoj idealni kutak za odmor i opuštanje.Spavaća soba mnogo je više od prostorije za spavanje. To je utočište, mjesto na kojemu zaboravljate na sve dnevne napore i opet stječete mir. Da bi vaša spavaća soba postala utočište kojemu ćete se s radošću vraćati svake večeri, u njezinu uređenju upotrijebite boje i teksture koje vas smiruju. Pronađite posteljinu, prekrivače i mekane jastuke ugodne oku i dodiru. Stavite bukete mirisnog cvijeća koji će na Vas djelovati umirujuće. Odaberite zavjese koje će danju propuštati dovoljno svjetla , okružite se obiteljskim fotografijama i omiljenim predmetima. Prava kombinacija jednostavnih elemenata preobrazit će običnu spavaću sobu u vaše osobno utočište.

Pri planiranju spavaće sobe najprije morate odrediti mjesto za krevet. Idealno bi bilo postaviti uzglavlje uza zid i sa svake strane kreveta ostaviti razmak od 60 cm radi lakšeg pristupa (30 cm je minimalan razmak). Spremišta su sljedeće što morate uzeti u obzir. Uredna spremišta u spavaćoj sobi najveća su želja većine ljudi, a mogu se ostvariti učinkovitom uporabom ormara, komoda, garderobnih ormara, visokih komoda ili prostora ispod kreveta. Većina komoda široka je 51-56 cm s time da ispred morate ostaviti 107-120cm za otvaranje vrata i ladica (76 cm je minimalni razmak u malim prostorijama). Ormari namijenjeni spremanju odjeće razlikuju se u širini, ali zahtjevaju isti razmak s prednje strane. Ormari svih veličina mogu se opremiti nosačima i policama izrađenim po mjeri kako bi se iskoristio svaki mogući centimentar. I noćni ormarići su potrebni. Trebali bi imati dovoljno mjesta za časopise, knjige, svjetiljku koja će omogućavati ambijentalno svjetlo i svjetlo za čitanje, za budilicu, času s vodom i druge sitnice koje volite imati nadohvat ruke.

Za neke je ljude spavaća soba namijenjena samo odmoru, drugi je vide kao višenamjensku prostoriju. Bez obzira na vaše viđenje spavaće sobe, jedno je sigurno: trećinu života provedemo u krevetu. Stoga ne oklijevajte i uložite novac u kvalitetu i udobnost.