Moja košarica
Nema proizvoda

Royal Sleeper

 

Dobrodošli na novu razinu spavanja!
Royal Sleeper krevet i madraci imaju dugu tradiciju izvrsnosti. Ponose se odabirom najboljih, najkvalitetnijih materijala
te će Vas njihov spoj s vrhunskim dizajnom zasigurno odvesti u zemlju opuštanja, regeneracije i udobnosti.
Pridružite nam se u preobrazbi spavanja u blaženstvo.

   
 
Prilikom stvaranja linije Royal Sleeper korišteni su najkvalitetniji materijali, čak i najmanji detalji su pomno osmišljeni i dizajnirani. Pored toga, ponuđena je mogućnost da svome krevetu date vlastiti izraz jedinstvenosti te ga personalizirate na Vama odgovarajući način.. O krevetima Royal Sleeper razmišljajte kao o slagalicama koje se mogu prilagoditi i spojiti na bilo koji način. Možete odabrati svaki detalj Vašeg kreveta kako bi mogli stvoriti krevet Vaših snova.


 
Svi materijali su pažljivo odabrani kako bi Vaš doživljaj spavanja doista bio izvanredan. Materijali pružaju više od samog izgleda, oni stvarno nude prostor za odmaranje koji je izrazito udoban i zdrav. Potječemo iz prirode i dugujemo sami sebi da se njoj vratimo dok istražujemo zemlju snova naše podsvjesti.

Kompletnu ponudu Royal Sleeper pogledajte u katalogu, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr!