Moja košarica
Nema proizvoda

Royal sleeper akcija

 

Dobrodošli na novu razinu spavanja uz Royal Sleeper!
 
Royal Sleeper kreveti i madraci imaju dugu tradiciju izvrsnosti. Ponose se odabirom najboljih, najkvalitetnijih materijala
te će Vas njihov spoj s vrhunskim dizajnom zasigurno odvesti u zemlju opuštanja, regeneracije i udobnosti.
Pridružite nam se u preobrazbi spavanja u blaženstvo.

   
 
Prilikom stvaranja linije Royal Sleeper korišteni su najkvalitetniji materijali, čak i najmanji detalji su pomno osmišljeni i dizajnirani. Pored toga, ponuđena je mogućnost da svome krevetu date vlastiti izraz jedinstvenosti te ga personalizirate na Vama odgovarajući način. O krevetima Royal Sleeper razmišljajte kao o slagalicama koje se mogu prilagoditi i spojiti na bilo koji način. Možete odabrati svaki detalj Vašeg kreveta kako bi mogli stvoriti krevet Vaših snova.

NOVO U ROYAL SLEEPER PONUDI: Lift storage baza s automatskim podiznim sustavom za jednostavno otvaranje i zatvaranje (plinski amortizeri). Odlučite li se za krevet sa ovom bazom dobiti ćete dodatni spremišni prostor u vašoj spavaćoj sobi koji nikad nije na odmet.

   
 
Svi materijali su pažljivo odabrani kako bi Vaš doživljaj spavanja doista bio izvanredan. Materijali pružaju više od samog izgleda, oni stvarno nude prostor za odmaranje koji je izrazito udoban i zdrav. Potječemo iz prirode i dugujemo sami sebi da se njoj vratimo dok istražujemo zemlju snova naše podsvjesti.

Novitet u ponudi Royal sleeper kolekcije su vrhunski anatomski jastuci za spavanje:Iskoristite 25% popusta na kompletan Royal Sleeper asortiman u sklopu akcije Dani zdravog spavanja do 24.3.2022.

Kompletnu ponudu Royal Sleeper pogledajte u katalogu, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr!