Moja košarica
Nema proizvoda

Villeroy&Boch proljetne kolekcije

Sve za ugodan Uskršnji objed sa obitelji i prijateljima iz Villeroy & Boch-a! 

Uskrs je prvi veliki blagdan u godini. Cijela obitelj se okuplja se u nedjelju kako bi proslavila kraj velikog posta i početak proljeća. Učinite Uskrs nezaboravim za vas i vaše voljene uz šarene Villeroy&Boch kolekcije od premium porculana. Obojana jaja, svježe ubrano cvijeće, maštovito posuđe i čitav niz veselih zečića obavezni su kada se obitelj i prijatelji okupe oko Uskršnjeg objeda. Proljetna kolekcija iz Villeroy&Boch-a, koja je ponovno proširena mnogim novim proizvodima za 2021. godinu, ima sve što vam je potrebno kako bi se na vašem blagdanskom stolu osjetio dodir proljeća te kako bi ukrasili vaš dom za Uskrs.

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch je jedan od vodećih svjetskih premium brandova keramičkih proizvoda. Obiteljsko poduzeće, osnovano 1748. godine sa sjedištem u Mettlachu u Njemačkoj, odlikuje inovacija, tradicija i izniman stil. Villeroy & Boch proizvode možete pronaći u Meblo Trade salonima diljem Hrvatske ili ih kupiti iz udobnosti vlastitog doma na www.meblo.hr.

U nastavku donosimo pregled uskršnjih kolekcija za 2021. godinu koje možete kupiti u našim zagrebačkim salonima u Maksimirskoj 112 te u King Crossu, ili u našem webshopu


Kolekcionarska kolekcija za tradicionalne fanove Uskrsa Ove godine, Annual Easter Edition kolekcija prikazuje obitelj zečeva koja se sprema za Uskrs. Pet proizvoda u nježnim bojama su istinski kolekcionarska i savršeni darovi za tradicionalne uskršnje fanove. Pojedinačno su pakirani u ekskluzivnim poklon kutijama i dostupni su samo ove godine.

U proljeće je dobrodošlo nježno cvijeće. Širok izbor artikala u kolekciji Spring Awakening savršen je za dugi uskršnji objed. Proljetno cvijeće i motivi zečeva u nježnim bojama ukrašavaju stolni pribor i dodatke od finog porculana. Različiti komadi također su  ukrašeni realno oslikanim i modeliranim pilićima. Novi proizvodi dodani su u kolekciju za 2021., uključujući dvije zdjele i trodjelni set.
   

Čista, minimalistička keramika trenutno je vrlo popularna. Kada su fino dekorirani, okrugli tanjuri i jednostavne čaše dosita su zapanjujući. Uzmite za primjer novu Colorful Spring kolekciju , koja sadrži nježno proljetno cvijeće i male leptire u nježnim bojama na čistom bijelom porculanu. Uski zeleni rub daje svježi izgled. Kolekcija Colourful Spring ima svo posuđe koje će vam zatrebati za uživanje u proljetnim trenucima. Dekor sa Colourful Spring kolekcije korišten je i za svjetiljke od prozirnog stakla: pjeskareno, nježno cvijeće i leptiri krase Spring Lightning kolekciju, koja proizvodi prekrasne svjetlosne efekte. 


Što je Uskrs bez Uskrsnog zeca? Kolekcija Bunny Tales sastoji se od kompletne obitelji – mame Emme, djeda Hansa te dječice pod imenom Anna, Max i Paul. Šarene, prekrasno ručno obojane porculanske figure predstavljaju zaposlene dugouhe životinje koje su vrlo zaposlene za vrijeme Uskrsa. Nostalgična obitelj zečeva iz Spring Fantasy kolekcije korištena je i kao dekoracija na tri nove zdjele. Nasuprot tome, figurice iz kolekcije Easter Bunnies izgledaju vrlo elegantno . Izradeni od čistog bijelog porculana, realistične figure privući će pozornost na moderno ukrašenom uskršnjem stolu.
   


Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na shop@meblo.hr ili na 098/301-636.