Moja košarica
Nema proizvoda

Villeroy&Boch proljetne kolekcije

Sve za ugodan Uskršnji objed sa obitelji i prijateljima iz Villeroy & Boch-a!


 


Iskoristite 15% popusta na kompletan Villeroy&Boch uskršnji asortiman i uredite svoj dom za Uskrs.


Proljetni pribor za jelo, razni uskršnji zečevi i šarmantni uskrsni ukrasi Villeroy & Boch. Unesite proljetne boje u svoj dom s uskrsnim artiklima poznate i izuzetne kvalitete. Kod nas možete otkriti sve što vam je potrebno kako bi vaša uskršnja proslava bila lijepa: s ljubavlju ukrašeno uskrsno posuđe za nezaboravan obiteljski doručak, čarobne uskrsne dekoracije za vaš dom i vrlo posebne uskršnje darove za svoje najbliže. Budite inspirirani i slavite ljepše nego ikada prije! Uskrs je prvi veliki blagdan u godini. Cijela obitelj se okuplja se u nedjelju kako bi proslavila kraj velikog posta i početak proljeća. Proljetna kolekcija iz Villeroy&Boch-a, koja je ponovno proširena mnogim novim proizvodima za 2023. godinu, ima sve što vam je potrebno kako bi se na vašem blagdanskom stolu osjetio dodir proljeća te kako bi ukrasili vaš dom za Uskrs.


Villeroy & Boch
Villeroy & Boch je jedan od vodećih svjetskih premium brandova keramičkih proizvoda. Obiteljsko poduzeće, osnovano 1748. godine sa sjedištem u Mettlachu u Njemačkoj, odlikuje inovacija, tradicija i izniman stil. Villeroy & Boch proizvode možete pronaći u Meblo Trade salonima diljem Hrvatske ili ih kupiti iz udobnosti vlastitog doma na www.meblo.hr.

U nastavku donosimo pregled uskršnjih kolekcija za 2023. godinu koje možete kupiti u našim zagrebačkim salonima u Maksimirskoj 112 te u King Crossu, ili u našem webshopu.


Kolekcionarska kolekcija za tradicionalne fanove Uskrsa
Ove godine, Annual Easter Edition kolekcija prikazuje obitelj zečeva koja se sprema za Uskrs. Pet proizvoda u nježnim bojama su istinski kolekcionarska i savršeni darovi za tradicionalne uskršnje fanove. Pojedinačno su pakirani u ekskluzivnim poklon kutijama i dostupni su samo ove godine.

 

U proljeće je dobrodošlo nježno cvijeće. Širok izbor artikala u kolekciji Spring Awakening savršen je za dugi uskršnji objed. Proljetno cvijeće i motivi zečeva u nježnim bojama ukrašavaju stolni pribor i dodatke od finog porculana. Različiti komadi također su  ukrašeni realno oslikanim i modeliranim pilićima. Novi proizvodi dodani su u kolekciju za 2019., uključujući dvije zdjele i trodjelni set ukrasa.
   

Čista, minimalistička keramika trenutno je vrlo popularna. Kada su fino dekorirani, okrugli tanjuri i jednostavne čaše dosita su zapanjujući. Uzmite za primjer novu Colorful Spring kolekciju , koja sadrži nježno proljetno cvijeće i male leptire u nježnim bojama na čistom bijelom porculanu. Uski zeleni rub daje svježi izgled. Kolekcija Colourful Spring ima svo posuđe koje će vam zatrebati za uživanje u proljetnim trenucima. Dekor sa Colourful Spring kolekcije korišten je i za svjetiljke od prozirnog stakla: pjeskareno, nježno cvijeće i leptiri krase Spring Lightning kolekciju, koja proizvodi prekrasne svjetlosne efekte. 

Maštoviti porculan za šarmantan Uskrs.

Kada proljeće stigne i prvi pupoljci počnu cvjetati, kada priroda oživi veličanstvenim bojama i prekrasnim mirisima, znamo da nam predstoji nevjerojatno iskustvo.Spring Fantasy kolekcija odražava ovu ljepotu na impresivan način.Otkrijte prekrasne dodatke poput uskrsnih košara, vaza i zdjela, koji će Uskrs učiniti svijetlim i šarenim slavljem za cijelu obitelj.


 
   


Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na shop@meblo.hr ili na 098/301-636