Moja košarica
Nema proizvoda

Nardi

Vrtna garnitura Komodo 5

Šifra:221819
Boja:razne
Materijali:polipropilen, tkanina
Dimenzije:154x294x88h cm
Rok isporuke: cca. 45 dana

Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!

1.904,76 € 2.116,40 €
Vaša ušteda: 211,64 € (-10%)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 1.798,94 €
Vaša ušteda: 317,46 € (-15%)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
1.904,76 €
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Moderna modularna garnitura Komodo 5 izašla je iz radionice Raffaelo Galiotto Deisgn. Njezin koncept zamišljen je kao idealno rješenje za potrebe urbanog načina života gdje je sve brzo promjenjivo i adaptabilnost je jedna od najvećih vrlina. Garnitura Komodo 5 sastavljena je od 5 sjedećih polipropilenskih konstrukcijskih djelova koji su kompletno odvojivi na singularna sjedišta, uz fleksibilne naslone i rukonaslone koji se mogu zakačiti sa svih strana, tako da vam dozvoljava kombinacije veličine i oblika sjedišta po potrebi, kao što možete vidjeti ispod:

 

Konstrukcija Komodo 5 garniture je izrađena od polipropilena i premazana završnim slojem boje koja je otporna na UV zrake, tako da je zaštićena od UV oštećenja i možete je sigurno smjestiti u vaše vrtove, na terase i balkone te uljepšati druženja sa obitelji i prijateljima ovim zabavnim komadom vrtnog namještaja. Konstrukcija je napravljena sa zaštitom od klizanja tako da bezbrižno možete uživati u dizajniranim kombinacijama sjedenja bez straha od odvajanja elemenata.

 

Komodo 5 dostupna je u nekoliko različitih boja konstrukcije koje se mogu kombinirati sa različitim bojama tkanine (odabranu kombinaciju boja unesite u polje Napomena pri 4. koraku narudžbe):

Garnitura dolazi skupa sa 5 jastuka za sjedišta uključenim u cijenu.

Navedena cijena se odnosi samo na bijelu, antracitnu ili tortora konstrukciju u kombinaciji sa sivom ili rozom tkaninom. Ostale kombinacije su moguće uz nadoplatu!

Sve elementegarniture Komodo se može naručivati i zasebno i kombinirati po želji, uz određene nadoplate. Za više informacija i širu ponudu Komodo asortimana kontaktirajte nas na shop@meblo.hr ili 098/301-636.

 

 

Nardi dizajnira i proizvodi vrhunski dizajnerski vanjski namještaj koji je 100% izrađen u Italiji. Svi proizvodi su 100% reciklirajući, lagani, lako se čiste, netoksični te antistatički. Polipropilen najviše kvalitete je obrađen anti UV tretmanom što znači da boje proizvoda ostaju nepromijenjene, savršeno bistre čak i ako su izloženi raznim atmosferilijama na duže vremenske periode.

 

Naručite vrtnu garnituru Komodo 5 u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija!