Moja košarica
Nema proizvoda

Zdravo spavanjesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Zdravo spavanje

/Slike kategorija/Zdravo spavanje.jpg

Uložite u svoje zdravlje već danas!


Suvremeni nam način života, brži nego ikad, ne ostavlja puno vremena za odmor tijekom dana. Stoga je još važnije navečer leći na kvalitetan madrac koji će regenerirati vaše tijelo i pripremiti ga za novi radni dan. Istraživanja su pokazala da čak 95% ortopeda smatra kako madraci imaju značajnu ulogu u borbi protiv bolova u leđima.

Meblo Trade madraci i proizvodi za zdravo spavanje dio su brojnih domova diljem zemlje i inozemstva. Opremili smo brojne hotelske i apartmanske kapacitete visokih kategorija, umirovljeničke, učeničke i studentske domove, bolnice, brodove. Kvalitetan san važan je preduvjet zdravog života te je stoga odgovarajući madrac dugoročan ulog u vaše zdravlje i budućnost.

Osim standardnih dimenzija, u mogućnosti smo izraditi i dimenzije po mjeri, prema vašim zahtjevima i karakteristikama. Vaše upite pošaljite na shop@meblo.hr  ili na 098/301-636.

madraci Madraci Madraci Tempur Tempur & Sealy Podnice Podnice Nadmadraci Nadmadraci Kreveti Kreveti Jastuci Anatomski jastuci Posteljina i popluni Posteljina i popluni Štep deke i zaštitne navlake Štep deke i zaštitne navlake


Dobar san je od izuzetne važnosti za zdravlje i kvalitetu života, stoga Vas pozivamo da odaberete zdrav san uz Meblo Trade proizvode za zdravo spavanje!