My cart
No products

Furnituresigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Furniture

/Slike kategorija/namjestaj.jpg
U Meblo Trade ponudi pronaći ćete kvalitetan namještaj za sve ukuse, od suvremenog dizajna do klasičnih linija. Meblo Trade programi namještaja nude izuzetno personaliziranu kupovinu koja omogućuje zadovoljavanje vaših potreba i mogućnosti. Jamčimo vam potpunu uslugu od početnih skica, kompjuterske simulacije prostora, do dostave i montaže, koju obavljaju specijalizirane službe.

Proučite našu ponudu, i pronađite nešto po svome ukusu!

Savjeti stručnjaka za uređenje interijera

Opremate li stan, kuću ili poslovni prostor, a nemate vremena za iscrpljujuću potragu za najboljim rješenjem, Meblo Trade savjetnici pravo su rješenje za Vas! Pošaljite nam svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona) na mail adresu info@meblo.hr i Meblo Trade savjetnik za uređenje interijera ubrzo će Vam se javiti, kako biste dogovorili termin posjete koji Vam najbolje odgovara. Usluga savjetovanja naplaćuje se 500 kn/h, dok se za posjet savjetnika izvan centara gdje se nalaze Meblo Trade saloni naplaćuju i putni troškovi (kilometraža, mostarina, cestarina,...). U trenutku realizacije kupnje u nekoj od Meblo trade trgovina, cijena savjetovanja odbija se od sveukupnog iznosa. Uslugu savjetovanja moguće je dobiti i  u svim Meblo Trade salonima.