Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Namještaj

/Slike kategorija/namjestaj.jpg
Tražite savršeni namještaj za opremanje svog doma? Meblo širok izbor visokokvalitetnog namještaja uključuje sve od udobnih sjedećih garnitura i fotelja do elegantnog blagovaonskog namještaja i funkcionalnih rješenja za spavaće sobe i dječje sobe. Sa stilovima koji se kreću od klasičnog do modernog, imamo nešto za svaki ukus i budžet. Osim toga, naše stručno osoblje u salonima je tu da vam pomogne pronaći savršen namještaj koji će zadovoljiti vaše želje i potrebe. Bilo da želite opremiti jednu sobu ili transformirati cijeli svoj dom, Meblo saloni namještaja imaju sve što vam je potrebno da svoju viziju pretvorite u stvarnost. Kupujte s nama online i otkrijte snagu stilskog i funkcionalnog namještaja za vaš dom.
Za sve ostale informacije slobodno nam se obratite na shop@meblo.hr, nazovite na 098/301-636 ili posjetite najbliži Meblo Trade salon.

Savjeti stručnjaka za uređenje interijera

Opremate li stan, kuću ili poslovni prostor, a nemate vremena za iscrpljujuću potragu za najboljim rješenjem, Meblo Trade savjetnici pravo su rješenje za Vas! Pošaljite nam svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona) na mail adresu info@meblo.hr i Meblo Trade savjetnik za uređenje interijera ubrzo će Vam se javiti, kako biste dogovorili termin posjete koji Vam najbolje odgovara. Usluga savjetovanja naplaćuje se 500 kn/h, dok se za posjet savjetnika izvan centara gdje se nalaze Meblo Trade saloni naplaćuju i putni troškovi (kilometraža, mostarina, cestarina,...). U trenutku realizacije kupnje u nekoj od Meblo trade trgovina, cijena savjetovanja odbija se od sveukupnog iznosa. Uslugu savjetovanja moguće je dobiti i  u svim Meblo Trade salonima.