Moja košarica
Nema proizvoda

KARE posljednja prilika


Jeste li spremni probuditi svoju umjetničku dušu, osvježiti estetiku vašeg ambijenta i usput uštedjeti? U sklopu zadnje ovogodišnje akcije uštedite 18% na kompletan KARE asortiman namještaja, rasvjete i asesoara. Na taj način možete opremiti svoj dom zanimljivim i kvalitetnim komadima koji oduzimaju dah. Posjetite najbliži Meblo trade ili KARE Hrvatska salon od 28.12.2022. do 2.1.2023. i iskoristite posljednju priliku za uštedu u 2022.!

Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekomformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.

Zaronite u jedinstveni svijet KARE namještaja, rasvjete i asesoara i iskoristite posebne pogodnosti u sklopu blagdanske akcije do 2.1.2023.

KARE NAMJEŠTAJ


KARE ASESOARI


KARE RASVJETA

U našoj ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr kako bi vam mogli poslati ponudu.