Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Dnevne sobe

/Slike kategorija/Dnevne sobe.jpg
Dnevni boravak je prostor u kojem se treba prepustiti uživanju i opuštanju. Odaberite nešto iz naše široke ponude i, barem nakratko, zaboravite na sve brige.

Svakome je od nas potreban predah i ako osigurate takav prostor, sigurno ćete iskoristiti svaku prigodu za opuštanje. U cijelome svome domu, vani i unutra, uredite prostor koji će djelovati toliko umirujuće i privlačno da ćete jednostavno morati usporiti i opustiti se.

Slobodno vrijeme ima drukčije značenje za različite osobe pa obuhvaća sve vrste aktivnosti, bilo da ih obavljate sami ili u društvu. Zato prostor za gledanje televizije, terasu, radnu sobu i dječju igraonicu uredite jednako primamljivo kao što ste uredili dnevnu ili spavaću sobu.

U posljednjih tridesetak godina mediji su se drastično promijenili, a promijenio se i način na koji živimo. Glazba kvalitetnog zvuka odzvanja našim domovima , najnovije filmove gledamo na plazmi i LCD ekranima i imamo zbirke CD-a i DVD-a koje odgovaraju svakom ukusu - ova zadovoljstva nisu samo promijenila način na koji provodimo svoje slobodno vrijeme već su unijela i revoluciju u uređenje našega doma. Na svu sreću, danas se može nabaviti specijalan namještaj za kućnu elektronsku opremu i to u svim mogućim stilovima. Osim dijela namijenjenog držanju televizora, videa i igraćih konzola, većina elemenata sadrži i mjesto za dodatnu opremu te ladice za daljinske upravljače. No veoma će učinkovito djelovati i antikni komadi namještaja i dekorativne posude u koje se može spremiti dodatna oprema. S tolikim izborom koji nam je na raspolaganju, spremišta za medije mogu bez poteškoća izgledati lijepo i elegantno.