Moja košarica
Nema proizvoda

KARE asortiman


 
KARE predstavlja ultimativni vizualni užitak s neusporedivom i neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i asesoarima, gdje svi prikazuju jedinstvenu intenzivnu strast za dizajnom! U ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr i promptno ćemo ga postaviti.

U tijeku je ljetna rasprodaja u sklopu koje možete ostvariti 22% popusta na sve artikle sa zalihe, koja traje do 31.7. ili do isteka zaliha. Kompletnu ponudu artikla na ljetnoj rasprodaji pogledajte OVDJE i uživajte u ljetnom shoppingu!

Za ostale artikle koji nisu na rasprodaji, uz kupon iz luksuznog magazina D
&D Gold možete ostvariti 15% popusta na kompletan KARE asortiman do 31.8. Sve što je potrebno jest kupiti magazin na kiosku, pronaći oglas sa kuponom i donijeti ga u najbliži Meblo Trade salon ili ga iskoristiti on line uz promo kod naveden na kuponu.


KARE NAMJEŠTAJ


KARE ASESOARI


KARE RASVJETA


Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekomformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.

U našoj ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr kako bi vam mogli poslati ponudu.