Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Uredski namještaj

/Slike kategorija/Uredski namjestaj.jpg
Nudimo funkcionalna rješenja za efikasno uredsko poslovanje, jednostavne i dinamične linije te kvalitetu i dizajn po pristupačnim cijenama. Riječ je o programima širokog spektra iz linija Quadrifoglio i Sphera u okviru kojih ćete zasigurno pronaći nešto odgovarajuće za svoj ured.QUADRIFOGLIO
Program uredskog namještaja Quadrifoglio pruža raznolike mogućnosti u opremanju poslovnih prostora: od klasičnih operativnih radnih mjesta, preko luksuznih ureda i onih vrlo  zahtjevnijih u smislu design-a i materijala. Programi recepcija, jednostavnih i složenih koji omogućuju kreiranje višestrukih recepcijskih mjesta zaobljenih, estetski  i funkcionalno vrhunski oblikovanih. U sistemu su i linije prateće opreme: ormari, biblioteke, ladičari, file holderi, dodatna oprema stolova..
Radni stolovi mogu se opremiti kanalicama za provod instalacija, panel pregradama  za serijska radna mjesta, konzolnim policama…
Proizvodni program podijeljen je u nekoliko grupa, ovisno o vrsti radnih mjesta, materijalima i design-u. Svi elementi su modularni i dopuštaju maksimalnu slobodu u kreiranju kvalitetnog i funcionalnog radnog okruženja.

KOLEKCIJA OFFICITY
Vrhunski dizajnirani programi X8, X7, Z2, X2, X4 nude suvremeno rješenje za pojedinačne i velike radne prostore. Sistem pregradnih panela za odvajanje radnih prostora u više od 20 boja i obrada kao i obrada namještaja omogućuju maksimalno individualizirano rješenje poslovnog prostora.

OPERATIVNA RADNA MJESTA
U paleti programa: Mega, Model Idea +, X Time Work ponuđen je raspon artikala u izvedbama s metalnim i drvenim konstrukcijama, stolovi izuzetno ergonomski oblikovani, moguće modularno slaganje, 7 boja u ponudi za površinske obrade. Sistem pregradnih panela, ravnih i zaobljenih elemenata recepcije omogućuje kreiranje pojedinačnih  prijemnih radnih mjesta kao višestrukih koji se (pomoću veznih elemenata) mogu slobodno kreirati u prostoru. Veliki broj tipova koferencijskih stolova (pojedinačnih i modularnih) prati ovaj program, kao i prateći elementi: ladičari, komode, visoki i niski ormari, biblioteke (koje mogu poslužiti i kao pregrade između prostora – imaju 2 lica).

RUKOVODEĆA RADNA MJESTA
Kolekcije X.Time Manager, Zeta.X luksuznim obradama u furniru (od više vrsta drveta) ili kaljenom staklu, masivnih vrhunski dotjeranih detalja dati će poseban značaj prostoru. Posebna pažnja posvećena je oblikovanju radnih mjesta u smislu ergonomije i estetike.  Program prate stolovi za sastanke, konferencijski stolovi, ormari i biblioteke u istim obradama.

UREDSKI STOLCI
Program  uredskih stolaca OFFISIT  sa više od 50 modela u paleti izvedbe od standardnih uredskih stolaca pa sve do vrhunskih modela s bogatom dodatnom opremom. Većina modela razrađena je na način da osnovni model radnog stolca prati i identičan stolac za sastanke u izvedbi sa skijama ili klasičnim nogama.  Nude se i uredske sjedeće garniture, mali dvosjedi, modularne fotelje i polufotelje, preklopni stolci za čekaone. Tkanine u nekoliko kategorija (martindale 55.000 – 100.000), desetke boja i kvaliteta,  sve zadovoljavaju zahtjev negorivosti.

UREDSKI NAMJEŠTAJ SPHERA
Program uredskog namještaja Sphera domaće je proizvodnje, vrhunski oblikovan u smislu estetike, funkcionalnosti, i kvalitete primjenjenih materijala i okova. Omogućuje osim standardne izvedbe i izradu elemenata po mjeri.

Radni stolovi nude se u dvije izvedbe:
  • S metalnim konstrukcijom  (noge stola) i radnom plohom po izboru
  • Drvena izvedba podkontrukcije s metalnim horizontalnim fiksatorom i radnom plohom po izboru
Stolovi se nude u standardnim dimenzijama, ali je moguća i izvedba po mjeri u širokoj paleti boja i obrada.

Program ormara i polica, vrlo je kreativno i funkcionalno dizajniran.  Široka paleta boja u ponudi omogućuje prilagodbu programa u smislu individualizacije i korištenja boja tvrtke (isto se odnosi i na radne stolove).

Ladičar na kotačima na gornjoj plohi ima MDF lakirani funkcionalan dodatak koji služi za odlaganje sitnog uredskog pribora a ujedno je i dekorativni element.
Stolovi se, osim na klasičnu podkonstrukciju mogu djelomično osloniti i na kreativno i funkcionalno oblikovane komode koje služe i kao priručna arhiva i kao proširene radne plohe.
Ovaj program nudi i kreiranje recepcijskog namještaja, kreiranja serijskih, modularnih, radnih mjesta s pregradama.
Velika fleksibilnost u dimenzijama, boji i oblikovanju, povoljne cijene i optimalni rokovi isporuke,  osnovne su prednosti ovog programa.
Nudimo i uslugu savjetovanja u oblikovanju  radnih prostora uz korištenje artikala iz naše ponude.