Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Uredski namještaj

/Slike kategorija/Uredski namjestaj.jpg
Nudimo funkcionalna rješenja za efikasno uredsko poslovanje, jednostavne i dinamične linije te kvalitetu i dizajn po pristupačnim cijenama. Uredski namještaj iz naše ponude idealno će ispuniti radni prostor u kojem danas zaposlenici provode većinu svog radnog dana. Upravo zbog toga potrebno im je omogućiti što ugodniji boravak na poslu kako bi mogli vrhunski odraditi zadatke koji su pred njima. Riječ je o programu širokog spektra iz linije Sphera u okviru kojih ćete zasigurno pronaći nešto odgovarajuće za svoj ured.


UREDSKI NAMJEŠTAJ SPHERA
Program uredskog namještaja Sphera domaće je proizvodnje, vrhunski oblikovan u smislu estetike, funkcionalnosti, i kvalitete primjenjenih materijala i okova. Omogućuje osim standardne izvedbe i izradu elemenata po mjeri.

Radni stolovi nude se u dvije izvedbe:
  • S metalnim konstrukcijom  (noge stola) i radnom plohom po izboru
  • Drvena izvedba podkontrukcije s metalnim horizontalnim fiksatorom i radnom plohom po izboru
Stolovi se nude u standardnim dimenzijama, ali je moguća i izvedba po mjeri u širokoj paleti boja i obrada.

Program ormara i polica, vrlo je kreativno i funkcionalno dizajniran.  Široka paleta boja u ponudi omogućuje prilagodbu programa u smislu individualizacije i korištenja boja tvrtke (isto se odnosi i na radne stolove).

Ladičar na kotačima na gornjoj plohi ima MDF lakirani funkcionalan dodatak koji služi za odlaganje sitnog uredskog pribora a ujedno je i dekorativni element.
Stolovi se, osim na klasičnu podkonstrukciju mogu djelomično osloniti i na kreativno i funkcionalno oblikovane komode koje služe i kao priručna arhiva i kao proširene radne plohe.
Ovaj program nudi i kreiranje recepcijskog namještaja, kreiranja serijskih, modularnih, radnih mjesta s pregradama.
Velika fleksibilnost u dimenzijama, boji i oblikovanju, povoljne cijene i optimalni rokovi isporuke,  osnovne su prednosti ovog programa.
Nudimo i uslugu savjetovanja u oblikovanju  radnih prostora uz korištenje artikala iz naše ponude.