Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Uredski namještaj

/Slike kategorija/Uredski namjestaj.jpg
Nudimo funkcionalna rješenja za efikasno uredsko poslovanje, jednostavne i dinamične linije te kvalitetu i dizajn po pristupačnim cijenama. Uredski namještaj iz naše ponude idealno će ispuniti radni prostor u kojem danas zaposlenici provode većinu svog radnog dana. Upravo zbog toga potrebno im je omogućiti što ugodniji boravak na poslu kako bi mogli vrhunski odraditi zadatke koji su pred njima. Riječ je o programima širokog spektra iz linija Quadrifoglio i Sphera u okviru kojih ćete zasigurno pronaći nešto odgovarajuće za svoj ured.QUADRIFOGLIO
Program uredskog namještaja Quadrifoglio pruža raznolike mogućnosti u opremanju poslovnih prostora: od klasičnih operativnih radnih mjesta, preko luksuznih ureda i onih vrlo  zahtjevnijih u smislu design-a i materijala. Programi recepcija, jednostavnih i složenih koji omogućuju kreiranje višestrukih recepcijskih mjesta zaobljenih, estetski  i funkcionalno vrhunski oblikovanih. U sistemu su i linije prateće opreme: ormari, biblioteke, ladičari, file holderi, dodatna oprema stolova..
Radni stolovi mogu se opremiti kanalicama za provod instalacija, panel pregradama  za serijska radna mjesta, konzolnim policama…
Proizvodni program podijeljen je u nekoliko grupa, ovisno o vrsti radnih mjesta, materijalima i design-u. Svi elementi su modularni i dopuštaju maksimalnu slobodu u kreiranju kvalitetnog i funcionalnog radnog okruženja.

KOLEKCIJA OFFICITY
Vrhunski dizajnirani programi X8, X7, Z2, X2, X4 nude suvremeno rješenje za pojedinačne i velike radne prostore. Sistem pregradnih panela za odvajanje radnih prostora u više od 20 boja i obrada kao i obrada namještaja omogućuju maksimalno individualizirano rješenje poslovnog prostora.

OPERATIVNA RADNA MJESTA
U paleti programa: Mega, Model Idea +, X Time Work ponuđen je raspon artikala u izvedbama s metalnim i drvenim konstrukcijama, stolovi izuzetno ergonomski oblikovani, moguće modularno slaganje, 7 boja u ponudi za površinske obrade. Sistem pregradnih panela, ravnih i zaobljenih elemenata recepcije omogućuje kreiranje pojedinačnih  prijemnih radnih mjesta kao višestrukih koji se (pomoću veznih elemenata) mogu slobodno kreirati u prostoru. Veliki broj tipova koferencijskih stolova (pojedinačnih i modularnih) prati ovaj program, kao i prateći elementi: ladičari, komode, visoki i niski ormari, biblioteke (koje mogu poslužiti i kao pregrade između prostora – imaju 2 lica).

RUKOVODEĆA RADNA MJESTA
Kolekcije X.Time Manager, Zeta.X luksuznim obradama u furniru (od više vrsta drveta) ili kaljenom staklu, masivnih vrhunski dotjeranih detalja dati će poseban značaj prostoru. Posebna pažnja posvećena je oblikovanju radnih mjesta u smislu ergonomije i estetike.  Program prate stolovi za sastanke, konferencijski stolovi, ormari i biblioteke u istim obradama.

UREDSKI STOLCI
Program  uredskih stolaca OFFISIT  sa više od 50 modela u paleti izvedbe od standardnih uredskih stolaca pa sve do vrhunskih modela s bogatom dodatnom opremom. Većina modela razrađena je na način da osnovni model radnog stolca prati i identičan stolac za sastanke u izvedbi sa skijama ili klasičnim nogama.  Nude se i uredske sjedeće garniture, mali dvosjedi, modularne fotelje i polufotelje, preklopni stolci za čekaone. Tkanine u nekoliko kategorija (martindale 55.000 – 100.000), desetke boja i kvaliteta,  sve zadovoljavaju zahtjev negorivosti.

UREDSKI NAMJEŠTAJ SPHERA
Program uredskog namještaja Sphera domaće je proizvodnje, vrhunski oblikovan u smislu estetike, funkcionalnosti, i kvalitete primjenjenih materijala i okova. Omogućuje osim standardne izvedbe i izradu elemenata po mjeri.

Radni stolovi nude se u dvije izvedbe:
  • S metalnim konstrukcijom  (noge stola) i radnom plohom po izboru
  • Drvena izvedba podkontrukcije s metalnim horizontalnim fiksatorom i radnom plohom po izboru
Stolovi se nude u standardnim dimenzijama, ali je moguća i izvedba po mjeri u širokoj paleti boja i obrada.

Program ormara i polica, vrlo je kreativno i funkcionalno dizajniran.  Široka paleta boja u ponudi omogućuje prilagodbu programa u smislu individualizacije i korištenja boja tvrtke (isto se odnosi i na radne stolove).

Ladičar na kotačima na gornjoj plohi ima MDF lakirani funkcionalan dodatak koji služi za odlaganje sitnog uredskog pribora a ujedno je i dekorativni element.
Stolovi se, osim na klasičnu podkonstrukciju mogu djelomično osloniti i na kreativno i funkcionalno oblikovane komode koje služe i kao priručna arhiva i kao proširene radne plohe.
Ovaj program nudi i kreiranje recepcijskog namještaja, kreiranja serijskih, modularnih, radnih mjesta s pregradama.
Velika fleksibilnost u dimenzijama, boji i oblikovanju, povoljne cijene i optimalni rokovi isporuke,  osnovne su prednosti ovog programa.
Nudimo i uslugu savjetovanja u oblikovanju  radnih prostora uz korištenje artikala iz naše ponude.