Moja košarica
Nema proizvoda

Dekoracijesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Dekorativne tkanine i zavjese

/Slike kategorija/Dekorativne tkanine.jpg
Meblo Trade vam nudi dekorativne tkanine i pozamanteriju renomiranih svjetskih proizvođača kako bi čitav prostor uredili u istom stilu. Uskladiti boju tapeta, zavjesa i tkanine na garnituri ili stolicama poseban je izazov koji može rezultirati jedinstvenim ugođajem i stvaranjem ambijenta koji plijeni svačiju pažnju. Imamo široki asortiman dekorativnih tkanina, te smo sigurni da ćete pronaći idealne tkanine koje će se odlično će se uklopiti u vaš interijer i vaš dom učiniti toplijim i ugodnijim. Sve upite vezane za dekorativne tkanine možete nam poslati na info@meblo.hr ili preko kontakt forme.


Nudimo Vam potpunu uslugu i najveći izbor
Pored raširene maloprodajne mreže diljem Hrvatske u Meblo Trade-u je razvijen poseban segment poslovanja koji se bavi opremanjem turističkih objekata, poslovnih prostora, restorana, barova, apartmana, hotela, kuća za odmor. Sektor opreme objekata afirmiran je kroz distribuciju renomiranih brendova kvalitetnog posuđa iz programa Villeroy Boch, Seltmann, Asa, Gefu, Microplane. Uz najveći izbor i garanciju najbolje cijene ponudit ćemo Vam najbolju uslugu i potpuno rješenje za uređenje vašeg interijera sa svim vrstama  hotelskog kupaonskog i kućnog tekstila, zavjesama i karnišama. Nudimo stručne usluge: savjetovanja, izmjere prostora, montaže karniša, šivanje zavjesa i prezentacije ponude u vašem prostoru. Opremanje objekata po sistemu “ključ u ruke”.Zavjese i dekori - šivanje po mjeri i ugradnja karniša
Među ključnim detaljima svakog prostora na vrhu liste su zavjese. Kao važan dio koji nadopunjuje svaki interijer, osim estetske i maju i funkcionalno ulogu. Nisu samo ukras na prozorima već štite od sunčeve svjetlosti i propuha, omogućuju zvučnu izolaciju i privatnost od pogleda znatiželjnih prolaznika. Novi trendovi u svijetu interijera kao i u svijetu zavjesa diktiraju udoban i pomalo umjetnički stil. Poseban naglasak je na raznim bojama i zanimljivim dezenima. Za manje prostore preporučuju se transparentne zavjese svijetlijih boja koje će omogućiti prolazak prirodnog svijetla. Predlažu se dvije vrste tkanina, transparentne za središnji dio površine te jače i gušće za rubni dio površine. Bijela boja odolijeva prolaznosti trendova što itekako dobro znaju ljubitelji klasičnog stila, pogotovo kada u prostor žele unijeti dašak elegancije te ga vizualno povećati. Klasičan dizajn zavjesa uključuje ravne tkanine-drkore koje elegantno padaju na pod a obično se kombiniraju sa przračnim tkaninama. Za one koji preferiraju retro stil možemo ponuditi zavjese sa dezenom koje je najbolje prilagoditi prema namještaju i dodacima već uključenim u interijeru.