Moja košarica
Nema proizvoda

Sigurna kupovina

ZAŠTITA PODATAKA

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala, za unaprijeđenje odnosa sa kupcima te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju.

Prilikom registracije kupca dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u naprijed navedene svrhe. Kupac je suglasan da mu se MEBLO TRADE  d.o.o. može obraćati pismenim putem, telefonski ili elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi.

Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, te ih nećemo ni na koji način učiniti dostupnima trećima. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka.

Jamčimo Vam da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Tražimo Vaše posebno dopuštenje ako želite da Vas kontaktiramo u vezi specijalnih ponuda i akcija. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

POSEBNA AUTENTIKACIJA ZA DINERS CLUB KARTICE
Skrećemo posebnu pažnju na uvođenje snažne autentikacije za korisnike Diners Club kartice kao novost za plaćanje na internetu. (više na https://www.erstecardclub.hr/hr/pogodnosti/3d-usluge)
 
Koraci u plaćanju za korisnike DC kartice:
https://www.erstecardclub.hr/hr/pogodnosti/3d-usluge#/modalComponent/isOpen/true/url/%2Fhr%2Fconfiguration%2Fleads%2Fupute_potvrda_placanja.modal
 
Ili video uputa:
https://www.erstecardclub.hr/hr/pogodnosti/3d-usluge#video
 
Za sva dodatna pitanja ili za provjeru pojedine transakcije, kontaktirajte telefonski (ECC) na 014929 343  ili emailom na wspay@wspay.info ili prodaja@erstecardclub.hr. Više informacija o usklađivanju s PSD2 regulativom možete pronaći na www.wspay.hr te na https://www.erstecardclub.hr/hr/za-prodajna-mjesta/prihvat-kartica.

IZJAVA O SIGURNOSTI

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

MEBLO TRADE  d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici MEBLO TRADE  d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscoverDinacardAmerican Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard� SecureCode™Verified By Visa

WSpay™ - Web Studio payment gateway