Moja košarica
Nema proizvoda

Kuhinjesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Moderne kuhinje Alples

/Slike kategorija/Kuhinje.jpg
"Ikona" AlplesKuhinja Ikona
RAVNA, ČISTA I UREDNA, ali ujedno s dodatkom drva povezana s prirodom, spremna na susrete sa članovima obitelji i gostima. Što je obitelj veća, to je veselije – a nitko nikome ne smeta. Kuhinje Ikona izrađene su s korpusom materijala 18 mm u elegantnoj boji titana i frontom 22 mm u medijapanu. Ručka je dovoljno duboka za lako otvaranje, a gornje ručke su nevidljive - ufrezane su u vratnicu. Radi se o vrlo elegantnoj kuhinji, sa lakiranom soft mat obradom jakon finom na dodir. Sve ladice su sa Bloom mehanizmima i podizačina. Postoji velik izbor elemenata te velik izbor dodataka koji se stavljaju u elemente za bolju iskorištenost prostora. Također tu je i velik izbor rasvjete te raznih boja u kojima se kuhinja može izraditi.


"Start" AlplesKuhinja Urbana
Toplina drva i svijetle neutralne boje modernih kuhinja Start izvrsno su okruženje za stvaranje i rad. Sa svojim praktičnim i suvremenim elementima i dodacima ova je kuhinja izvrstan odabir za sve one kojima je praktičnost na prvom mjestu. Ipak, nije potrebno birati između estetike i praktičnosti jer vas izgled kuhinje s glatkim linijama, bez nepotrebnih dodataka, neće razočarati. Kuhinje po mjeri Start odabirom pravih elemenata omogućavaju maksimalnu iskoristivost prostora. Moderne kuhinje Start nude veliki izbor osnovnih elemenata za kuhinje te najveći izbor drvenih dekora od svih modela. Među drvenim dekorima ne nedostaje modernih varijanti prirodnog i sivog hrasta. Isti se mogu po želji kombinirati sa smirenim dekorima u boji. Kao i kod ostalih kuhinja, i za kuhinje Start vrijedi bogata ponuda dodatnih elemenata i opreme, uvažavanje ergonomskih zahtjeva za siguran i ugodan rad te kvalitetna izrada. Važan čimbenik je i cijena kuhinje, prije svega povoljan omjer kvalitete i cijene, što samo povećava vrijednost kuhinja Start.


"Urbana" AlplesKuhinja Urbana
Moderne kuhinje Urbana s tipičnim, čistim linijama odražavaju suvremenost i bezvremenost. Drveni dekor oskoruše ili bukve nadopunjuju boje od smirenih prirodnih do upadljivih kao što su ljubičasta i tirkizna, u mat ili visokom sjaju. Ova moderna kuhinja svakako je odličan odabir za sve one kojima je osim funkcionalnosti i kakvoće jako važan i moderan izgled. Od elegantne do smione suvremene kuhinje. Ispreplitanje drva i obojenih lakiranih površina spoj je prirode i urbanosti, što namještaju daje prizvuk klasične kuhinje, dok jedinstvena boja lakiranih sjajnih površina u kuhinju donosi duh kozmopolitanizma. Promišljenim odabirom osnovnih i dodatnih elemenata te uz odgovarajuće prilagodbe prostoru, gdje su iste potrebne, dobit ćete kuhinju po mjeri. Funkcionalni, ergonomski oblikovani elementi za kuhinju izrađeni su iz kvalitetnih materijala te imaju ugrađene kvalitetne okove. Funkcionalnost povećavaju i razni dodaci za ladice kao što su protuklizne podloge, držači tanjura, pregradni sustavi, ulošci za jedaći pribor, sustav koševa… Njihovom uporabom vaša će kuhinja biti jednostavna za korištenje i održavanje.