Moja košarica
Nema proizvoda


sigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Oprema objekata

/Slike kategorija/Opremanje objekata.jpg

MEBLO TRADE OPREMA OBJEKATA

tel. 01/6596-407
fax 01/6596-406
e-mail: info@meblo.hr

U skladu sa korporativnom filozofijom inovacije i širenja poslovanja u Meblo Tradeu je formiran poseban segment poslovanja koji se bavi opremanjem objekata i uredskih prostora.
 

APARTMANI

Oprema apartmana

Opremamo apartmane različite kategorizacije djelomično ili po sistemu "ključ u ruke".

Spavaće sobe, madraci, kuhinje i aparati, garniture na razvlačenje, pomoćni ležajevi, zavjese i dekorativne tkanine, stolno i posteljno rublje, sitni inventar, sve to uz osiguranu dostavu i montažu. Pogledajte više OVDJE.

Po potrebi prije opremanja Meblo Trade arhitekti izrađuju projekt uređenja prostora, ovisno o namjeni i kategorizaciji.


RESTORANI I BAROVI

Oprema restorana

Restorani i barovi mogu biti opremljeni moderno, stilski, metalnim garniturama, ratanom, hi-tech dizajnom.

Sve stilove možemo uskladiti s biranim dezenima zavjesa i dekora koji u potpunosti formiraju prostor.

HOTELI

Oprema hotela

Raspolažemo asortimanom za opremu hotela različitih kategorija. Isporučujemo namještaj, zavjese i dekorativne tkanine koje u potpunosti zadovoljavaju različite kriterije negorivosti sa svim potrebnim certifikatima.

Moguća je oprema cijelog prostora ili djelomično opremanje, ovisno o potrebama investitora.


 

UREDSKI PROSTORI

Oprema uredskih prostora

Opremili smo urede Otvorenog radija u Zagrebu, novog Radia Enter, agencije Real Media.  Meblo Trade arhitekti osigurali su izradu projekta uređenja interijera, odabira boja, funkcionalnog rješenja uredskih prostora.

Sav interijer izrađen je po mjeri I po individualnoj narudžbi, uz osiguranu dostavu i montažu usluga je cjelovita.
 

LISTA REFERENCI


Savjeti stručnjaka za uređenje interijera


Opremate li stan, kuću ili poslovni prostor, a nemate vremena za iscrpljujuću potragu za najboljim rješenjem, Meblo Trade savjetnici pravo su rješenje za Vas! Pošaljite nam svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona) na mail adresu info@meblo.hr i Meblo Trade savjetnik za uređenje interijera ubrzo će Vam se javiti, kako biste dogovorili termin posjete koji Vam najbolje odgovara. Usluga savjetovanja naplaćuje se 500 kn, koje ulaze u avans ukoliko se odlučite za kupovinu u Meblo Tradeu u minimalnom iznosu od 5.000 kn. Izlazak na teren (uzimanje mjera prostora) naplaćuje se 150 kn/h.  Za posjet savjetnika izvan centara gdje se nalaze Meblo Trade saloni naplaćuju se i putni troškovi (kilometraža, mostarina, cestarina,..). Uslugu savjetovanja moguće je dobiti u svim Meblo Trade salonima. Vaše upite možete slati i na arhitekt@meblo.hr, a najzanimljive odgovore na upite vezane uz uređenje interijera objaviti ćemo u jednom od idućih blogova.

U Meblo Trade ponudi možete pronaći isključivo kvalitetan namještaj za sve ukuse, od suvremenog dizajna do klasičnih linija. Meblo Trade programi namještaja nude izuzetno personaliziranu kupovinu koja omogućuje zadovoljavanje vaših potreba i mogućnosti.