Moja košarica
Nema proizvoda

KARE Tjedan za opremanje doma


Jeste li spremni unijeti proljeće u svoj dom, probuditi svoju umjetničku dušu, osvježiti estetiku vašeg ambijenta i usput uštedjeti? Od 25. do 31.3.2023., darujemo 12% popusta na kompletan KARE asortiman namještaja, rasvjete i asesoara u sklopu Tjedna za opremanje doma. Na taj način možete opremiti svoj dom zanimljivim i kvalitetnim komadima koji oduzimaju dah.

Zaronite u jedinstveni svijet KARE namještaja, rasvjete i asesoara i iskoristite posebne pogodnosti u sklopu ovotjedne akcije sa popustom od 12% do 31.3.

KARE NAMJEŠTAJ


KARE ASESOARI


KARE RASVJETA


Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekomformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.

U našoj ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr kako bi vam mogli poslati ponudu.