Moja košarica
Nema proizvoda

KARE Valentinovo


 
Jeste li spremni ponovno se zaljubiti, probuditi svoju umjetničku dušu, osvježiti estetiku vašeg ambijenta i usput uštedjeti? U sklopu akcije Valentinovo uštedite 15% na kompletan KARE asortiman namještaja, rasvjete i asesoara i ostanite zaljubljeni :)

DODATNA POGODNOST: Ostvarite dodatnih 5% popusta na sve proizvode u crvenoj i roza boji!

Zaronite u jedinstveni svijet KARE namještaja, rasvjete i asesoara, iskoristite posebne pogodnosti u sklopu akcije Valentinovo od 7. do 20.2.2024. i opremite svoj dom zanimljivim i kvalitetnim komadima koji oduzimaju dah. 


KARE SPAVAĆE SOBE


KARE GARNITURE


KARE ASESOARI


U našoj ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr kako bi vam mogli poslati ponudu. 

Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekomformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.