Moja košarica
Nema proizvoda

Miotto summer sale

Miotto summer sale
do 45% popusta na odabrani asortiman


Program Miotto predstavlja cjelokupni životni koncept koji objedinjuje trendove i stilove iz cijelog svijeta. Vrlo je profinjen u svojoj suštini i već na prvi pogled pobuđuje osjećaje bezvremenske privlačnosti i ljepote. Stolovi i stolice Miotto suvremenog izgleda dizajnirani su da se u potpunosti prilagode vašim potrebama i stvore posebnu kućnu atmosferu.

U Summer sale ponudi ovog ljeta nudimo do čak 45% popusta na odabrane Miotto proizvode sa zalihe sa njihove zalihe. Svi artikli dostupni su za isporuku kroz cca. 20 dana, a akcija traje do 31.8. ili do isteka Miotto zaliha te se ne zbraja sa ostalim akcijama i pogodnostima.
 

 

 


Za korištenje pogodnosti od 30% na blagovaonske setove obratite nam se na 098/301-636 ili shop@meblo.hr.Pored kvalitetnih materijala i vrhunske izvedbe, dodatnu prednost programu Miotto osiguravaju i vrlo brzi rokovi isporuke. Miotto akcija traje do 31.8. ili isteka zaliha, a pogodnost možete iskoristiti u svim Meblo Trade salonima i web shop-u. Ponudu svih Miotto proizvoda iz našeg web shopa možete vidjeti OVDJE.