Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

InDizajn sajam 2019.




Od 26.-29. rujna u sportskoj dvorani Arena Zagreb održava se četvrti po redu festival modernog doma - InDizajn sajam interijera, na kojem naravno i mi sudjelujemo. Na 5000 kvadrata izložbenog prostora ove godine možete pronaći još bogatiju ponudu inspiracije za uređenje doma, uz više od 80 izlagača iz područja opremanja interijera, renomiranih stručnjaka i arhitekata. Na jedinstvenom izložbenom prostoru - Bazaru, hrvatski kreativci i produkt dizajneri predstaviti će svoje unikatne radove koji se odlično uklapaju u moderan dom. U ponudi sajma pronaći ćete i brojne radionice, predavanja i panele, a najmlađi će moći uživati u bogatom programu Dječjeg kutka.



Meblo Trade na ovom slavlju interijera i dizajna sudjeluje već treći put zaredom, a ove godine na dva štanda predstaviti ćemo vam novitete iz Calligaris i Miotto radionice. Uz inspiraciju i dobar provod, na sajmu vas očekuje i mnoštvo nagrada, između ostaloga i na našim štandovima. Na Calligaris štandu možete zaigrati i osvojiti minimalistički moderni sat Osvaldo, a na Miotto štandu elegantni stolić Melzo. Sve što je potrebno za sudjelovanje u nagradnim igrama na našim štandovima je slikati se sa navedenim artiklima i objaviti na instagramu (story ili post) te tagirati Meblo Trade (@meblo_trade) i Calligaris (@calligaris_official), odnosno Miotto (@miottodesign). Ostanite u blizini jer ćemo u narednim danima dijeliti i nekoliko ulaznica za sajam putem Instagrama i Facebooka. Informacije o nagradnim igrama možete pronaći i na našem Instagramu.

 

 

U četiri festivalska dana možete pronaći neiscrpno vrelo inspiracije za uređenje modernog doma, razne radionice i predavanja renomiranih stručnjaka i arhitekata, izložbe i novitete iz svijeta interijera. Ne propustite nam se pridružiti u ovom jedinstvenom slavlju od 26.-29. rujna u Areni Zagreb. Za sve dodatne informacije o našim nagradnim igrama i našem asortimanu možete nas kontaktirati na shop@meblo.hr ili na 098/301-636. Vidimo se u Areni Zagreb!