Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Novo u ponudi iz Calligarisa

CODE collection
 
Calligaris je talijanski brend koji uspješno proizvodi namještaj i asesoare za dom još od 1923. godine. U skoro stoljeće dugoj tradiciji proširili su svoj doseg na preko 100 zemalja i održali zavidnu razinu kvalitete izrade namještaja i ljepotu izvornog talijanskog dizajna. Kolekcija CODE je Calligarisov novitet koji je orjentiran mladenačkim i umjetničkim izražajem.
 

 
CODE je skraćenica za COmplements DEsign, i predstavlja kolekciju asesoara kojom Calligaris slavi svoje korijene - hrabrost i strast koje obilježavaju njihov početak. Naslijeđe kombinirano sa pogledom u budućnost uvijek su bili jedne od glavnih odrednica Calligarisove vizije, koja im je omogućila da se toliko dugo zadrže na samom vrhu tržišta. CODE kolekcija proizlazi iz kreativnosti mladih talijanskih dizajnera koji za cilj imaju sintezu između kreacije i proizvodnje. Kreirali su komade koji su puni osobnosti, kombiniraju estetiku i funkcionalnost, a u isto vrijeme integriraju i komuniciraju ono prema čemu je Calligaris najprepoznatljiviji - eleganciju.







Manhattan dnevni sastavi



 
Novi modularni dnevni sastavi Manhattan iz Calligarisa nude beskrajne mogućnosti prilagodbe prostoru. Različite dimenzije, boje i stilovi dozvoljavaju svakome da stvori vlastiti idealan svijet. Sve palete boja mogu se savršeno kombinirati sa svim Calligarisovim namještajem koji već neko vrijeme nudi vrlo širok izbor boja i materijala u svojim kolekcijama, njegujući maštu i kreativnost. Komode, podni i zidni elementi po vašem izboru možete iskombinirati onako kako najbolje odgovara vama i vašem prostoru, bila to dnevna, radna ili spavaća soba, pa čak i blagovaona ili mladenačka soba. Jednostavnost i elegancija - uz fleksibilnost, kao i uvijek, ne prestaju oduševljavati sve obožavatelje ovog talijanskog brenda. 

 
Posjetite najbliži Meblo Trade salon i pogledajte naše novouređene Calligaris izloge ili bacite oko na široku Calligaris ponudu u našem webshopu. Za sve upite i informacije slobodno nas kontaktirajte na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr.